Ovih 5 znakova očekuje sreća i uspeh na mnogim poljima: horoskop za Merkur u Ovnu (od 12. do 27. aprila 2020. godine)

Evo kojim znakovima Merkur u Vodoliji donosi uspešan i srećan period:

Kada Merkur 12. aprila uđe u Ovna, vaša percepcija i razonovanje stvarnosti počinje naglo da se menja, piše Lovesensa. Ovaj aspekt trajaće do 27. aprila 2020. godine..

Tokom nekoliko prethodnih meseci bili smo pod uticajem retrogradnog Merkura. Fokusirali smo se na intuiciju, sentimentalnost i pojačana osećanja, a sada Merkur u Ovnu donosi vladavinu razuma.

Svi koji poslušaju glas svog uma, ostvariće određen uspeh i pomak na životnom putu.

Horoskop - otvaraju se vrata sudbine do novembra 2020. godine: evo šta nam donosi magična konjunkcija Jupitera i PlutonaHoroskop - otvaraju se vrata sudbine do novembra 2020. godine: evo šta nam donosi magična konjunkcija Jupitera i PlutonaHoroskop - Konjunkcija Jupitera i Plutona jedan je od aspekata koji će obeležiti ovu godinu.

Evo kojim znakovima Merkur u Vodoliji donosi uspešan i srećan period:

OVAN

Svakoj situaciji pristupate logikom i praktičnošću, što je daleko od vaše uobičajene strastvene vibracije. Umesto da impulsivno odgovarate drugima, strpljivi ste i dobro birate prave reči. Pojačano razumevanje štedi vašu energiju i može učiniti da popravite ranije probleme u emotivnim odnosima.

RAK

Sada je period kada preuzimate dve ključne uloge u svom profesionalnom životu. Očekuju vas važni planovi i početak velikog projekta. Iako ćete biti suviše zauzeti, ovo može ukazati na vaše značajne sposobnosti i uticati na polje uspeha. Iskoristite ovo vreme da ponovo poboljšate karijeru.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.