OVAN, BIK I BLIZANCI - HOROSKOP ZA LETO 2020. GODINE

Letnji horoskop za 2020. godine - astro prognoza za Ovna, Bika i Blizance!

Horoskop za leto 2020. godine - Ovan, Bik i Blizanci!

OVAN

LJUBAV

Dragi Ovnovi, najbolji period za zaljubljivanje očekuje vas od početka leta do 4. avgusta. Venera vam ovog leta donosi mogućnost da upoznate mnoge ljude i steknete nove prijatelje. Sa druge strane, Mars donosi slobodnim Ovnovima i mnoge avanture ispunjene strastima i pojačanim emocijama. Usamljena srca biće ispunjena ljubavnim zanosom. Ovog leta ne propustite prilikud a se udvarate, primate komplimente, flertujete i zavodite. Period do 4. avgusta donosi vam šansu da započnete novu i uzbudljivu ljubavnu priču. U periodu između 4. avgusta 6. septembra situacija na polju ljubavi počinje da se komplikuje. Kvadrat Venere može doneti nerazmevanje, sukobe i razmimolilaženje stavova i životnih puteva. Toksičnu situaiju u ljuibavi može doneti i sekstil Marsa, pa se čuvajte prevara.

Horoskop: Koliko brojevi u numerologiji govore o vama?Horoskop: Koliko brojevi u numerologiji govore o vama?Ako poznajete brojeve koji opisuju vaš život, bolje ćete razumeti i prihvatati okolnosti koje vam se dešavaju.

POSAO

Na polju karijere očekuje vas naporan period u kojem vladaju spletke i zamke. Kvadrat Jupitera počinje vas ometa u mnogim poslovnim prilikama i stvara napetost u donosu sa kolegama. Krajem jula i početkom avgusta magična Venera donosi period uspeha za one koje rade u oblasti umetnosti ili su povezani sa prodajom kozmetičkih proizvoda. Jul, avgust i septembar su odlična tri meseca za pronalazak energije za ostvarenje poslovnih poduhvata. Iako ćete imati puno posla, vaša sposobnost dolazi do izražaja. Budite oprezni sa finansijskim investicijama tokom leta.

ZDRAVLJE

Tokom letnjih meseci očekuje vas sjajna fizička energija i kreativna inspiracija za sticanje zdravih životnih navika.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.