OVAN, BIK I BLIZANCI - HOROSKOP ZA APRIL 2020. GODINE

Mesečni horoskop za april 2020. godine - evo šta očekuje rođene u znaku Ovna, Bika i Blizanaca!

Mesečni horoskop za april 2020. godine - evo kakvi nas aspekti planeta očekuju, piše Lovesensa:

1. Pun Mesec 8. aprila 2020. godine - takođe se naziva Supermesec jer s epojavljuje u najvećoj večličini i dominantom sjaju. Ovaj pun Mesec nas uči svim promenama koje treba da napravimo. On budi našu praktičnu stranu, polanove, snove i idelae.

2. 22. aprila očekuje nas meteorska kiša Lirida, odnosno kiša zvezda padalica.

3. Mlad Mesec 23. aprila donosi diplomatičnost, otvorenu komunikaciju i veće razumevanje.

Horoskop - Merkur napokon kreće direktno, mračna energija polako bledi: evo šta nam donose bolji daniHoroskop - Merkur napokon kreće direktno, mračna energija polako bledi: evo šta nam donose bolji daniHoroskop - Merkur napokon kreće direktno, mračna energija polako bledi: evo šta nam donose bolji dani

4. Ovo je sjajan mesec za promenu perspektive ili započinjanje zdravih navika. Sjajan je period za finansije.

OVAN

Osećate se dobro tokom aprila, prati vas pozitivna energija i neverovatno ste optimistični. U teškim danima optimizam je neophodan kako bismo stvorili štit protiv negativnih uticaja, a vi ćete ga imati u izobilju i prenosićete ga na druge. Vrlo ste odgovorni i znate šta drugi očekuju od vas. Poštujete rokove i obećanja, a to će se naročito dobro odraziti na vaš poslovni život.

BIK

Privatni život u fokusu je ovog meseca i konačno ste spremni da ostavite sve iza sebe i nastavite napred. Sa druge strane, na poslu vas očekuju promene koje vam se neće dopasti. Rešenje trenutne situacije na polju karijere biće vrlo teško pronaći, ali nemojte odustati. Svako iskustvo je jedna važna lekcija koju ćete umeti da iskoristite dobro u budućnosti. Ako se pojavi problemi u braku ili romantičnoj vezi, uspešno ćete ih rešiti uz pomoć i savete prijatelja.

Horoskop - pun Mesec u Devici za ova 3 znaka donosi radost, obilje i blagosloveHoroskop - pun Mesec u Devici za ova 3 znaka donosi radost, obilje i blagosloveHoroskop - ova 3 znaka imaće najviše sreće dok pun Mesec tranzitira kroz znak Device!

BLIZANCI

Očekuju vas sjajne aktivnosti sa prijateljima i porodicom, a mnoga nova prijateljstva stičete u okviru posla. Ipak, na poslu vas očekuju manje turbulencije po pitanju vašeg položaja i komunikacija. Dobićete važnu informaciju koju treba da znate kako da iskoristite. Gajite iluzije da vas ispunjava sreća, a duboko u sebi negujete sumnju i nepoverenje. Takvo gledište negativno se odražava na vaše finansije.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.