OVAN, BIK, BLIZANCI - horoskop za ZDRAVLJE u aprilu 2020. godine

Evo kakve promene na polju zdravlje očekuju Ovna, Bika i Blizance u aprilu 2020. godine!

Mesečni horoskop za zdravlje za mesec april 2020. godine!

OVAN

Može da dođe do nekih poremećaja u varenju. Izvedite neke lagane vežbe i vežbe rano ujutro, da ostanete zdravi i da se oslobodite stresa. Sve u svemu, za to vreme neće biti većih zdravstvenih teškoća za vas. Ako primetite da vam se zdravlje pogoršava, savetuje se da odmah potražite savjet ljekara. Postoji rizik od promena na očima, naročito kod osoba koje imaju dioptriju-Traženje stručnog saveta sigurno će vas spasiti od komplikacija.

Ovih 5 horoskopskih znakova očekuje velika sreća dok je Venera u Blizancima: spremite se za kosmički fenomen koji će mnogima doneti radost i ljubavOvih 5 horoskopskih znakova očekuje velika sreća dok je Venera u Blizancima: spremite se za kosmički fenomen koji će mnogima doneti radost i ljubavHoroskop - 5 znakova koji će doživeti emotivni i životni preporod dok je Venera u znaku Blizanaca!

BIK

Odvojite malo vremena za osveženje i dopunu energije preko meditacije, slušanju omiljene muzike ili pripremi ukusnog jela. Učinite sebi neko malo zadovoljstvo koje pomaže da se osećate bolje. Pokušajte da uradite neke lagane vežbe, poput joge ili pilatesa. Nemojte zanemariti fizičku aktivnost jer ona je jako bitna za jačanje imuniteta. Više se posvetite ličnoj i higijeni svog doma. To može eliminisati svaku mogućnost pojave virusnih infekcija.

Numerološka prognoza za april 2020. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojNumerološka prognoza za april 2020. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojOsmica razmišlja o novcu, a Šesticu očekuje ljubav na prvi pogled...

BLIZANCI

Obavezno čuvajte svoj probavni sistem bazirajući svoju ishranu na zdravim namirnicama. Dijabetičari moraju da prate uputstva lekara do poslednjeg slova. Izbegavajte jesti hranu sa visokim sadržajem šećera. Sve u svemu, nijedno veliko zdravstveno pitanje ne može izazvati veliku zabrinutost. Važno je da preduzmete odgovarajuće mere predostrožnosti. Ako osetite nelagodnost, konsultujte se sa stručnim licem. Kvalitetan san je presudan za dobro zdravlje organizma.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.