Ova 3 znaka očekuju najveće teškoće do 3. novembra: retrogradni Merkur donosi nove oluje

Retrogradni Merkur će najviše uticati na ova 3 znaka - spremite se za novu oluju!

Merkur poslednji put u 2020. godini kreće retrogradnim hodom od 13. oktobra, a njegova vatrena energija biće još snažnija jer je u znaku Škorpije, piše Lovesensa.

Merkur je planeta koja vlada komunikacijom, a kada je u retrogradnom hodu najčešće dolazi do zabuna, zbunjenosti i negativnih emocija.

Evo koja 3 znaka će najviše osećati mračnu energiju retrogradnog Merkura u Škorpiji:

Blizanci

Budući da je vaša vladajuća planeta, retrogradni Merkur će najveći uticaj imati baš za vaš znak Zodijaka. Vaše organizacione sposobnosti sada neće doći do izražaja i biće vam vrlo teško da se usredsredite na bilo šta. Ne pokušavajte da se opirete ovoj energiji.

Zaista su posebni - Blizanci, Vodolije, Vage: Ovo su njihove najvažnije karakteristike i životni motoZaista su posebni - Blizanci, Vodolije, Vage: Ovo su njihove najvažnije karakteristike i životni motoSve što niste znali o Blizancima, Vagama i Vodolijama!

Budite fleksibilni i radite na protoku energije. Zašto ne biste odvojili malo vremena da se opustite i posvetite svom zdravlju? Usredsredite se na nekoliko važnih projekata, a sve ostalo ostavite na čekanju. Kada se posvetite sebi, svojim potrebama i energiji, bićete preporođeni i lakše ćete obaviti sve zadatke.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani!

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.