Ova 3 znaka očekuje dobra sudbina za vreme retrogradnog Merkura: nežnost, emocije i nove životne lekcije

Ova 3 znaka Zodijaka očekuju dobre i važne stvari tokom retrogradni Merkur!

Očekuje nas poslednji retrogradni Merkur u 2020. godini.

Njegov negativan uticaj najviše ćemo osetiti na poljima komunikacije i organizacije - bićemo zbunjeni, nesigurni i nesnađeni.

Horoskop - šta nam donosi mlad Mesec od 16. oktobra: i najtamnije noći često vode u vedrija jutraHoroskop - šta nam donosi mlad Mesec od 16. oktobra: i najtamnije noći često vode u vedrija jutraMagična energija mladog Meseca - evo kako će nas sudbina probuditi!

Ipak, tri znaka Zodijaka neće biti na meti ovog astro udara i njima će retrogradni Merkur doneti neke lepše stvari:

Rak

Letnji retrogradni Merkur je bio jako težak za vaš horoskopski znak, ali na vas će jesenji retrogradni hod Merkura imati dosta nežniji uticaj. Očekuje vas zanimljiva situacija na polju ljubavi. Iako ćete imati otežanu komunikaciju, bićete uspešni u flertu,a vraćaju se i neka stara osećanja. Očekuju vas zanimljiva poznanastva i iskre strasti, ali to ne znači da ćete pronaći pravu ljubav. Stvari postaju dosta jasnije posle retrogradnog perioda.

Strelac

Merkur neće negativno uticati na vaše svakodnevne aktivnosti, ali ipak budite pažljivi kada donosite velike odluke. Bićete vođeni emocijama i mnoga potisnuta iosećanja postaće vam jasnija. Ipak, ne dozvolite da budete žrtva svojih emocija i pokušajte nešto iz njih da naučite.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani!

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.