Ova 3 znaka imaju moćnu INTUICIJU: lako mogu predvideti kakva ih BUDUĆNOST i sudbina očekuju

Evo koja tri znaka Zodijaka imaju moćnu intuiciju i mogu da predvide i stvore sjajnu budućnost...

Svako od nas ponekad primećuje razne znakove na životnom putu i oseća unutrašnji glas koji treba a ga vodi, ali ova 3 horoskopska znaka imaju najveću intuiciju, piše Lovesensa.

Šesto čulo je najrazvijenije kod sledeća tri znaka Zodijaka:

1. Ribe

Ribe vole da sanjaju o određenim stvarima koje će se kasnije ostvariti ili ih upućuju na važne buduće događaje. I u stanju su lako prepoznati znakove intuicije.

Horoskop - očekuju nas 3 godine teških izazova: evo šta nam do 2023. godine donosi Saturn u VodolijiHoroskop - očekuju nas 3 godine teških izazova: evo šta nam do 2023. godine donosi Saturn u VodolijiHoroskop - naredne tri godine donose određene teškože, a najviše za ova 3 znaka Zodijaka!

Mnogi ljudi rođeni pod ovim znakom su ličnosti sa razvijenom duhovnom stranom. Unutrašnji mir je stvar koja im je od najvećeg značaja. Ako je ne pronađu, mogu krenuti putem poroka, pokušavajući da pobegnu od stvarnosti.

Ali Ribi će sigurno postići prosvetljenje ako se ozbiljno posveti tom cilju.

Njihov moto je: "Osećam - znači da postojim!"

Ribe se najčešće u svakoj životnoj situaciji rukovode unutrašnjim osećanjima i intucijom.

Škorpija

Bukvalno imaju sposobnost da "pročitaju" druge ljude. One oštro osećaju i doživljavaju sve što se događaoko njih. Prihvataju sve što jača njihovo šesto čulo i zuvek se trude da poboljšaju svoju intuciju.

Predstavnici ovog znaka uspešno opažaju vibracije koje potiču od neke osobe ili događaja. Sposobnost predviđanja budućnosti je njihov hobi, ali često namerno ignorišu te znakove i rizikuju.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.