HOROSKOP: Očekuju nas intenzivni događaji - dva puna Meseca u Vagi u sezoni Ovna

Sezona Ovna traje od 21. marta do 20. aprila, stoga ćemo videti vrlo zanimljivu pojavu vrlo brzo. Tokom sezone Ovna vidjećemo dva puna Meseca, a oba će biti u Vagi. Ova dva puna Meseca u Vagi doneće intenzivne energije sa kojima mnogi od nas možda nisu upoznati. Prvi puni Mesec bit će 21. marta, a drugi 19. aprila.

Tokom tog razdoblja Ovan i Vaga zajedno će raditi na stvaranju osećaja mira i odlučnosti. Svi znamo da će mart biti jedna luda vožnja sa Merkurom koji će biti retrogradan i još mnogo toga, ali ako odbijete da mu dopustite da uzme najbolje od vas, možete iskoristiti ono što će doći. Snaga punog Meseca u Vagi će biti ispunjavajuća. Čak i u najgorim trenucima mnogi od nas će se osećati kao da smo sila sa kojom treba računati. Videćete druge onakvima kakvi uistinu jesu i radije koristite svoj um umesto srca kada bude trebalo doneti neke odluke. 

VELIKI HOROSKOP ZA PROLEĆE 2019. GODINE: evo šta će nam doneti strastveni ples Venere i MarsaVELIKI HOROSKOP ZA PROLEĆE 2019. GODINE: evo šta će nam doneti strastveni ples Venere i MarsaVeliki prolećni horoskop otkriva šta nas očekuje od marta do juna 2019. godine - strastveni ples Venere i marsa preokrenuće mnoge…

Ova dva puna Meseca će sve razvlačiti u suprotnim smerovima. Ili ste krenuli prema nečemu ili ste zaglavili u kolotečini, nema između. Prvi pun Mesec će doneti ozbiljnu mešavinu energija koju će drugi poništiti, piše Awareness act. Ne idite na duga putovanja tokom sezone Ovna i zaista se potrudite da sprečite nesporazume koliko god to bilo teško u datim okolnostima.

Dok ste možda očekivali nekoliko pozitivnih meseci, to trenutno ne stoji u kartama. Svi ćemo se suočiti sa mnogo emocionalnog nemira dok te energije stvaraju magiju u našim životima. Svi mi ćemo biti oboreni s nogu, na ovaj ili onaj način.
Tokom svega toga možete osećati potrebu da se odbranite i zbog toga bi mogli da budete kritičniji prema drugima. Potrudite se da to držite pod kontrolom i ne dopustite da vaše emocije preuzmu glavnu reč. Biće mnogo obrta i okreta, ali ako ste u mogućnosti da sve izbalansirate, na kraju će sve biti u redu.

Horoskop - šta nam donosi pun Mesec u Vagi: Ovna očekuje ljubavna harmonija, a Devicu dobre finansije (od 21. marta 2019.)Horoskop - šta nam donosi pun Mesec u Vagi: Ovna očekuje ljubavna harmonija, a Devicu dobre finansije (od 21. marta 2019.)Horoskop za Supermesec u znaku Vage - mnoge očekuje priliv novca, ali na jednom životnom polju morate biti pažljivi!

Ova dva puna Meseca biće zbunjujuća i zaista će vas izbaciti iz zone udobnosti, ali ako se svi budemo suočavali sa stvarima na pravi način, sezona Ovna će nam ponuditi mnogo inspiracije. Samo zato što se stvari ne odvijaju kako ste očekivali, to ne znači da na kraju neće ispasti dobro. Budite strpljivi i pozitivni, sve će doći na svoje mesto kada bude vreme.
Svaki pun Mesec donosi period pun intenziteta. Oni mogu delovati na način da donesu puno pozitivnosti u naše živote. Nemojte trošiti energiju pred sobom. Ako dopustite da dobro koje dolazi radi za vas, ništa vas ne može zadržati.
Čak i u najgorim trenucima zapamtite da vas ovaj Svemir neće dovesti do nečega što ne možete da podnesete. Ako ste dovedeni do toga, možete to svladati. Izvucite najbolje što možete iz ova dva puna Meseca i zaista ćete procvetati.

Izvor: Atma.hr

Pripremila: Suzana Dulčić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.