Numerološki vodič za 2017. godinu: lična afirmacija za bioritamski broj 8 i godišnja prognoza

Drage osmice, velika sreća, bogatstvo i ostvarenje želja vam sleduje u 2017. godini! Evo šta u vašoj budućnosti ističu numerolozi...

Godina 2017. na globalu je u znaku broja 1. Ovo je godina s jakom pokretačkom energijom i velikim životnim izazovima.

Ako na vreme odreagujemo i prepoznamo šta je za nas najbolje, vrata će se sama otvarati i bez kucanja. Svako od nas ima i svoju ličnu godinu koju mozete sami izračunati ako pročitate uputstvo.

Numerološki vodič za 2017. godinu: lična afirmacija za bioritamski broj 6 i godišnja prognoza...

Uputstvo: Kada se na vaš bioritamski broj koji se izračunava (dan + mesec rodjenja) doda tekuća godina, dobićete svoju ličnu godinu.

Na primer, za bioritamski broj 1. u 2017. godini, vaša lična godina će biti godina broja 2. (1+2017=1+10=1+1=2)

Tumačenje za ličnu godinu broja: 8

U 2017. godini očekujte ambiciju, novac, uspeh i moć. Godina kada privlačite bogatstvo i imaćete ga više nego ikad. Materijalno ćete da se stabilizujete, bez obzira na neplanirane troškove. Bićete opušteni i smireni, jer će život polako da se vraća u normalu. Ovo je godina kada treba da otplatite karmičke dugove i preuzmete odgovornost za sve što ste radili u prethodnom periodu.

Numerološki vodič za 2017. godinu: lična afirmacija za bioritamski broj 5 i godišnja prognoza...

Probudiće se strast u vama, ali i hedonizam. Vaša stabilnost i upornost biće primećena, a i nagrađena, bilo da je u pitanju posao ili ljubavni život. Odnosite se diplomatski i taktično prema pretpostavljenima i ljudima od kojih na neki način zavisite. Ne pokušavajte nikoga da menjate već pokušajte da ih razumete. Ne postavljajte velike zahteve ni sebi ni drugima. Zavirite u svoju dušu i pronađite odgovore. Depresiju zaboravite jer okrećete novi list pun nove energije i pozitivnog razmišljanja.

Osećaj snage, pravde, samopouzdanja i izdržljivosti je jako naglašen. Bićete dobri organizatori i menadžeri, veoma efikasni i sposobni da svoje zamisli ostvarite i bez većeg napora, kao i da završite započete poslove. Vreme idealno za finansije, bilo da poboljšate ili na novi način osmislite. Vreme koje pogoduje vojnim licima, finansijskim stručnjacima, pravnicima, samostalnim biznismenima. Lako ćete doći do finansijskog boljitka, a uz pojačan trud i do boljih rezultata.

Odluke donosite bez straha, uz dobru organizaciju i jasan cilj. Imajte veru u sebe i svoje odluke i sve će biti mnogo lakše. Obratite pažnju na zdravlje, naročito kada je vratni deo kičme u pitanju, glavobolja i malaksalost.

Savet: Oslonite se konačno na sebe.

afirmacija_za_bioritamski_broj_8.jpg

Izvor: Moj astrolog

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.