Numerološki vodič za 2017. godinu: lična afirmacija za bioritamski broj 7 i godišnja prognoza

Nakon napetog perioda vaša duhovna snaga biće pojačana i pružiće vam hrabrost da samostalno krenete u nove životne pobede! Evo šta numerolozi predviđaju osobama sa bioritamskim brojem 7 u 2017. godini...

Godina 2017. na globalu je u znaku broja 1. Ovo je godina s jakom pokretačkom energijom i velikim životnim izazovima.

Ako na vreme odreagujemo i prepoznamo šta je za nas najbolje, vrata će se sama otvarati i bez kucanja. Svako od nas ima i svoju ličnu godinu koju mozete sami izračunati ako pročitate uputstvo.

Numerološki vodič za 2017. godinu: lična afirmacija za bioritamski broj 3 i godišnja prognoza...

Uputstvo: Kada se na vaš bioritamski broj koji se izračunava (dan + mesec rodjenja) doda tekuća godina, dobićete svoju ličnu godinu.

Na primer, za bioritamski broj 1. u 2017. godini, vaša lična godina će biti godina broja 2. (1+2017=1+10=1+1=2)

Tumačenje za ličnu godinu broja: 7

Godina 2017. biće u znaku tišine, razmišljanja, analiziranja i posmatranja. Znaćete da se osamite i na miru da analizirate ljude i stvari oko sebe. Ovo je godina mudrosti, pronalaženje unutrašnje snage i mira. Takođe, donosi dosta nervoze i napetosti. Bićete detaljni i precizni. Čuvajte mentalnu snagu, ali kroz učenje, druženje i druge aktivnosti, a to su najbolji načini da se oslobodite napetosti.

U ovoj godini mogu vam se dogoditi neočekivane stvari, zato budite oprezni. Kroz mudre odluke polčako dosegnite kvalitetniji život. Ulažite u svoje znanje, proširite svoje vidike. Očekuje vas dosta razmišljanja o prošlosti i potrebe da budete sami. Izbegavaćete druženje čak i sa osobama koje su vam izuzetno drage. U ovom periodu očekuje vas preispitivanje i upoznavanje sopstvene ličnosti.

Budite oprezni kada su u pitanju finansije i ostala pitanja vezana za karijeru. U 2017. godini može doći do nesuglasica sa emotivnim partnerima, čestih svađa pa budite pažljivi kako ne biste okončali veziu na način na koji bi najmanje želeli. Obratite pažnju na svaku izgovorenu reč i sprečite probleme na vreme zbog velike napetosti koju ćete u ovom periodu života osećati.

Numerološki vodič za 2017. godinu: lična afirmacija za bioritamski broj 4 i godišnja prognoza...

Očekuje vas osecanja depresije, napetosti i nervoze. Olakšanje dolazi kroz fizičke vežbe, šetnje, meditiranje i laganu hranu. Pokušajte da uspostavite unutrašnji mir i ravnotežu kroz strpljivost, smirenost i analizu vašeg duševnog stanja. Jasno izrazite svoje želje i potrebe da bi vas oni kojih se tiču razumeli na pravi način. Budite mudri i plemeniti, ali u isto vreme mistični, zagonetni i originalni. Neka vaša duhovna snaga dođe do izražaja. Pojačana intuicija može vam mnogo pomoći u ovom periodu.

Savet: Mogući su nesporazumi na poslu, odugovlčenja i kašnjenja. Pokušajte da to prevaziđete.

afirmacija_za_bioritamski_broj_7.jpg

Izvor: Moj astrolog

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.