Numerološki vodič za 2017. godinu: lična afirmacija za bioritamski broj 6 i godišnja prognoza

Ovo je godina ljubavi i harmonije zato, drage Šestice, uživajte pružajući ljubav i najlepše emocije onima zbog kojih vam srce kuca jače! Evo šta numerolozi još predviđaju osobama sa bioritamskim brojem 6 u 2017. godini...

Godina 2017. na globalu je u znaku broja 1. Ovo je godina s jakom pokretačkom energijom i velikim životnim izazovima.

Ako na vreme odreagujemo i prepoznamo šta je za nas najbolje, vrata će se sama otvarati i bez kucanja. Svako od nas ima i svoju ličnu godinu koju mozete sami izračunati ako pročitate uputstvo.Uputstvo: Kada se na vaš bioritamski broj koji se izračunava (dan + mesec rodjenja) doda tekuća godina, dobićete svoju ličnu godinu.

Numerološki vodič za 2017. godinu: lična afirmacija za bioritamski broj 4 i godišnja prognoza...

Na primer, za bioritamski broj 1. u 2017. godini, vaša lična godina će biti godina broja 2. (1+2017=1+10=1+1=2)

Tumačenje za ličnu godinu broja: 6

U 2017. godini treba više da vodite računa o sebi i ljudima koji vas okružuju. To je godina ljubavi i brige o drugima, a najviše o porodici. Donećete odluke o zajedničkom životu, ali i o razvodima. Dobra je za planiranje potomstva. Donosi žrtvovanja, milost i oproštaj. Blagonaklona je i što se tiče pronalaženja posla. Puno porodičnog druženja, proslava i okupljanja očekuje vas u ovoj godini.

Ako do sada niste pronašli svoju drugu polovinu jabuke, pravo je vreme da to sada učinite. U ovoj godini naučićete šta znači posvećenost sebi i ljudima oko sebe. Ukoliko više budete vodili računa o sebi svi će imati više koristi od vas, porodica, emotivni partneri, ljudi koje volite. Posvetite se davanju i služenju onima za koje mislite da to zaslužuju. Postavite se u ulogu stvaraoca, a ne žrtve.

Numerološki vodič za 2017. godinu: lična afirmacija za bioritamski broj 3 i godišnja prognoza...

U 2017. godini vladaće ljubav i harmonija. Da li postoji nesto lepše od toga! Probudite emocije i osećanja za lepotu i umetnost. Lepi maniri biće u prvom planu, kao što su blagonaklonost i ljubaznost. Budite romantični i nemojte skrivati šta osećate prema osobama koje volite, osobama iz vašeg okruženja i emotivnim partnerima.

Porodica će vam biti u prvom planu: roditelji, emotivni partneri, deca i dragi prijatelji. Toplina domaće atmosfere biće vam najvažnija. Ulivaćete poverenje svojim prijateljima i nećete biti suviše kritični i oštri u osudama istih. Preuzmite odgovornost za sopstvene greške i propuste, biće vam lakše. Neka vas ponese umetnički duh, dobro raspoloženje. Neka vas obuzme sreća zbog lepih porodičnih događaja.

Posetite lepa mesta koja odišu lepotom i probudite osecanja koja daju lepe vibracije. Čuvajte porodicu i doživite ljubav na najlepši način. Posvetite se svom fizičkom izgledu. Iskoristite svoj šarm za osvajanje suprotnog pola.

Savet: Pronađite harmoniju u svojoj porodici i uživajte u njoj.

afirmacija_za_bioritamski_broj_6.jpg

 

Izvor: Moj astrolog

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.