Numerološki vodič za 2017. godinu: lična afirmacija za bioritamski broj 5 i godišnja prognoza

Vreme kada optimizam vodi ka ispunjenju snova, a izvor pozitivne energije donosi godinu u kojoj ćete se pokazati u najboljem svetlu do sada! Pročitajte šta u 2017. godini numerologija predviđa osobama sa bioritamskim brojem 5...

Godina 2017. na globalu je u znaku broja 1. Ovo je godina s jakom pokretačkom energijom i velikim životnim izazovima.

Ako na vreme odreagujemo i prepoznamo šta je za nas najbolje, vrata će se sama otvarati i bez kucanja. Svako od nas ima i svoju ličnu godinu koju mozete sami izračunati ako pročitate uputstvo.

Numerološki vodič za 2017. godinu: lična afirmacija za bioritamski broj 4 i godišnja prognoza...

Uputstvo: Kada se na vaš bioritamski broj koji se izračunava (dan + mesec rodjenja) doda tekuća godina, dobićete svoju ličnu godinu.

Na primer, za bioritamski broj 1. u 2017. godini, vaša lična godina će biti godina broja 2. (1+2017=1+10=1+1=2)

Tumačenje za ličnu godinu broja: 5

U 2017. godini vam je sve dozvoljeno. Novi izazovi, promene, putovanja, novi poslovi. Probajte sve ono o čemu ste razmišljali, a niste do sada realizovali. Godina je dobra za putovanja u inostranstvo, poslovne kontakte sa inostranstvom, promenu životne sredine. Sve što učinite u ovoj godini urodiće plodom, zato hrabro napred.

Numerološki vodič za 2017. godinu: lična afirmacija za bioritamski broj 2 i godišnja prognoza...

Uz pozitivno razmišljanje život ćete učiniti lepšim i skladnijim. Vi ste kovač svoje sreće. Ovo je za vas godina sa dobrom, pokretačkom energijom. Ne budite lenji u ovoj nedelji vec naprotiv, izuzetno aktivni. Ne sedite mirno i opušteno već učinite život mnogo interesantnijim. Predstavite sebe u najboljem svetlu.

U 2017. godini pratiće vas osećaj slobode, želja da mnoge stvari promenite u svom životu na bolje. Mrzećete rutinu i podsticati avanturistički duh u vama. Ako u ovom periodu putujete budite oprezni u saobraćaju, ako ste vozač poštujte saobraćajne propise jer velike kontole na putevima mogu vam napraviti problem.

Promena sredine pozitivno će uticati na vas i to vam toplo preporučujemo. Brzo ćete reagovati na određene situacije, brzo misliti i što više poslova uspećete da obavite u najkraćem roku. Optimističko raspoiloženje i nadahnuće biće prisutno. Kada je zdravlje u pitanju obratite paznju na respiratorni sistem. Čuvajte se prehlada i virusa.

Savet: Budite dobronamerni, romantični i bavite se lepim stvarima.

afirmacija_za_bioritamski_broj_5.jpg

Izvor: Moj astrolog

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.