Numerološki vodič za 2017. godinu: lična afirmacija za bioritamski broj 4 i godišnja prognoza

Probleme će rešiti vaša mentalna snaga, optimizam i želja da se borite za životni uspeh! Sve teškoće u 2017. godini pobediće vaša dobra energija, a ako uspete da izvučete maksimum na kraju godine će vaše nagrade zablistati!

Godina 2017. na globalu je u znaku broja 1. Ovo je godina s jakom pokretačkom energijom i velikim životnim izazovima.

Ako na vreme odreagujemo i prepoznamo šta je za nas najbolje, vrata će se sama otvarati i bez kucanja. Svako od nas ima i svoju ličnu godinu koju mozete sami izračunati ako pročitate uputstvo.

Uputstvo: Kada se na vaš bioritamski broj koji se izračunava (dan + mesec rodjenja) doda tekuća godina, dobićete svoju ličnu godinu.

Na primer, za bioritamski broj 1. u 2017. godini, vaša lična godina će biti godina broja 2. (1+2017=1+10=1+1=2)

Tumačenje za ličnu godinu broja: 4

U 2017. godini očekujte dosta teških situacija i napornog rada. Morate biti izdržljivi i strpljivi. Godina je dobra za nove poduhvate, planiranje, ali uz gvozdenu disciplinu. Samo na takav način možete kraj godine dočekati zadovoljni. Oprobaćete se u novim poslovima, krajnje je vreme da se malo pokrenete. Ovo je godina bez milosti, hladna i naporna. Uz jaku volju sve ćete izdržati.

Godišnji horoskop - Ovan: astro prognoze od januara do decembra 2017. godine za ljubav, posao i zdravlje (MESEC PO MESEC)...

Ne očekujte ništa nerealno. Rešavajte poslove vezane za nekretnine, bilo da je u pitanju prodaja ili izdavanje. Sve dolazi sa otežanjem a realizacija je usporena. Samo velikom istrajnošću i dobrom organizacijom možete doći do pozitivnih rezultata. Mogući problemi u karmičkim, emotivnim vezama. Verujte svom partneru i ne pravite problem tamo gde ga nema.

Bićete prinuđeni da se borite sa razlicitim teškoćama. Pronađite snagu da se izborite sa svim preprekama, suočite se sa starim greškama i postanete mnogo sigurniji i stabilniji. Naučite da više cenite svoju duhovnu snagu. Očekuje vas previše razmišljanja o tradiciji i svom poreklu. Pokazaćete odanost, hrabrost i ozbiljnost. Sve što budete radili mora biti jasno i tačno.

Finansije vam neće biti jača strana, ali uz određenu disciplinu i red uspećete da delimično opravdate svoj rad. Ako imate nerešene sudske sporove, period pred vama donosi razrešenja. Potrudite se da pesimizam zamenite optimizmom i iz ove malo turobne godine izvučete maksimum.

Savet: Prepustite se poslu i oslobodite se negativne energije.

Sensa citat 6_4

Izvor: Moj astrolog

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.