Numerološki vodič za 2017. godinu: lična afirmacija za bioritamski broj 3 i godišnja prognoza

Iskoristite maksimalno svoje talente, a energiju usmerite na stvari koje vas čine srećnim i slobodnim! 2017. godina je jedna od srećnijih za vas, zato se prepustite talasu optimizma i ljubavi da vas odnese na mesto gde spavaju vaše najveće želje.

Godina 2017. na globalu je u znaku broja 1. Ovo je godina s jakom pokretačkom energijom i velikim životnim izazovima.

Ako na vreme odreagujemo i prepoznamo šta je za nas najbolje, vrata će se sama otvarati i bez kucanja. Svako od nas ima i svoju ličnu godinu koju mozete sami izračunati ako pročitate uputstvo.

Numerološki vodič za 2017. godinu: lična afirmacija za bioritamski broj 1 i godišnja prognoza...

Uputstvo: Kada se na vaš bioritamski broj koji se izračunava (dan + mesec rodjenja) doda tekuća godina, dobićete svoju ličnu godinu.

Na primer, za bioritamski broj 1. u 2017. godini, vaša lična godina će biti godina broja 2. (1+2017=1+10=1+1=2)

Tumačenje za ličnu godinu broja: 3

U 2017. godini očekujte talas kreativnosti, ljubavi, radosti i optimizma. Bićete detinjasti, veseli, vedri. Budite srećni i učinite druge srećnim. Posao će vam ići od ruke, a novac dolazi kao krajnji rezultat. Bićete zaljubljivi, nemirnog duha, maštoviti i druželjubivi. Vodićete više računa o svom izgledu kao i o finansijama. Godina koja donosi mnoge mogućnosti, pojačane emocije, pojačan optimizam, nove perspektive.

Priuštite sebi sve što volite, pravo je vreme za to. U ovoj godini izbegnite laži, već se okrenite istini, poštenju, praštanju, korektnost. Izrazite svoje želje i pokažite vaše talente, vreme je za to. Ne razbacujte svoju dragocenu energiju na nepotrebne stvari već je usmerite na ono što je najbitnije.

Horoskop ženske lepote: najlepša šminka za vaš horoskopski znak...

Izlazite, uživajte, poklonite pažnju onima koje volite, a oni će to prepoznati i uzvratiti. Ne kritikujte već pohvalite, ne zaboravite već nečim obradujte. Finansije su pod uticajem dobrih vibracija. Novac stiže do vas i to sa više strana. Nova dešavanja, nove okolnosti, ali sve vodi ka uspehu. Ne kritikujte ljude koje volite jer ih možete udaljiti od sebe već pohvalite i obradujte.

Izrazite svoje želje i pokažite svoje talente. Ovaj period je dobar da se na neki način iskažete i dođete do dobrih rezultata na lićnom planu. Mogući problemi sa jetrom, žučnom kesom, kukovima, stopalima. Osetićete pojačan apetit pa malo obratite pažnju na pravilnu ishranu, da se ne mučite sa dodatnim dijetama.

Savet: Oslobodite se briga i stresa i uživajte u ljubavi, novim prijateljstvima i putovanjima. Obratite pažnju na zdravlje. Čuvajte svoj respiratorni sistem, sinuse.

afirmacija_za_bioritamski_broj_3.jpg

Izvor: Moj astrolog

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.