Numerološki saveti za bogatstvo: vaš bioritamski broj otkriva kako vam novac odlazi i dolazi

"Trojke" su veoma srećne po pitanju novca, dok je "petica" broj poslovnosti, putovanja i brzine...

Bioritamski broj je broj koji dobijemo sabiranjem brojeva koji čine vaš datum rođenja, bez godine. Ovaj broj pokazuje koje ćete sve prilike za napredovanje imati u životu i kakav tok novca vas očekuje. Takođe, iz tog broja se mogu saznati i koji su vaši talenti i područja života u kojima ćete imati najviše uspeha.

Bioritamski broj dobija se sabiranjem svih brojeva dana i meseca rođenja, a broj koji se dobije kao rezultat treba daljim sabiranjem svesti na jednu cifru. Evo primera:

Ako ste rođeni, recimo, 14. avgusta, vaš bioritamski broj je 1 +4 + 8 = 13, a to je 1 +3 = 4. Dakle bioritamski broj je 4.

Broj 1

Većina vas srećna je što se novca tiče. Imate izražen potrošački mentalitet i razmetljivost, ali ne vidite to. Lepo je videti vaš entuzijazam za zaradu i potrošnju. Bez obzira na okruženje, nećete imati puno ušteđenog novca. Međutim, nema šanse da ubedite okruženje da niste bogati, ne veruju vam.

Nemojte igrati igre na sreću, možete izgubiti. Ne uzimajte u ruke tuđi novac i ne radite s njim, jer možete da napravite veliki propust. Lep uspeh vam stoji od ugovora koji su vezani za direktnu zaradu i dobitak. Pratite literaruru i finansijski se obrazujte, jer na taj način budite u sebi potencijal za fine novčane tokove.

Numerologija: kako da uz pomoć broja vašeg imena otkrijete koji je vaš anđeo čuvar...

Broj 2

Imate letargičnu psiho-fizičku konstituciju, ne volite niti podnosite težak umni i fizički rad. Nemate živce da se nosite sa stresom koji je povezan s novcem i gužvom, uopšte sa ubrzanim, ludim tempom života. Zbog povlačenja i nedostatka rizikovanja i hrabrosti, novac slabije dolazi. Lek je u bavljenju umetnošću, odnosno unovčavanjem vaše mašte.

Svaka vrsta maštovite umetnosti, koja dolazi iz vašeg srca, može tokom čitavog života doneti lepu zaradu, bez mnogo muke i fizičkog napora. Ne ulazite u poslovna partnerstva jer vam to ne leži. Novac možete zarađivati od knjigovodstvenih poslova, statističkih istraživanja, analiza istraživanja o hrani, metodama distribucije proizvoda... Najmanje ćete se umarati ako radite dva paralelna posla, koristeći veliku kreativnost, za svoju dodatnu zaradu.

Broj 3

Srećna ste osoba po pitanju novca. Većina ga ima dosta, taman toliko da ostvari sve svoje potrebe i želje. Ako budete ambiciozni, stećićete priliku za zauzimanje vrlo visokih položaja koji donose dosta novca. Mnogi od vas su rođene vođe, ali nažalost, toga uopšte nisu svesni.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.