Numerološka prognoza za oktobar 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski broj

Mesečna numerološka prognoza za oktobar 2018. godine - evo kakvu sudbinu numerolozi predviđaju za vaš bioritamski broj!

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec. Ako je vaš bioritamski broj...

JEDINICA

Veoma dinamičan mesec u kome ćete pokazati svu snagu svoje mašte, upornosti i inventivnosti. Bićete spremni da se aktivirate na nekoliko paralelnih poslova i kraj perioda možete dočekati prilično iscpljeni. Ne treba da se opterećujete tuđim brigama, jer ma koliko da ste plemeniti i imate potrebu da se mnogima nađete pri ruci, vaša okolina će vaše ponašanje pogrešno shvatiti. Ako želite da budte u dobrom odnosima sa Peticom morate biti strpljivi. Ljubavna veza sa Trojkom i Devetkom može biti sasvim zadovoljavajuća. Privlače vas daleka putovanja i moguće je da ćete imati priliku da negde otputujete kako službeno tako i privatno.Ovo bi mogao biti veoma uzbudljiv mesec po pitanju ljubavi, ulaska u brak ali pokušajte da budete manje preosetljivi i hiroviti.

DVOJKA

Ako ste ikada maštali o velikom novcu pruža vam se prilika da dođete do poveće svote bilo preko nekog novog posla ili preko igara na sreću. Mnogo uzbuđenja i mnogo interesantnih prilika na poslu može značiti ne samo nove angažmane nego i novu ljubav. Pre je moguće da vam se dogodi fert ili burna erotska veza nego neki romantičan susret. Doći će do punog izražaja sva dualnost vaše prirode. Malo ko će znati na čemu je sa vama, da li može da se na vas osloni ili ne. Bićete skloni da trošite novac nemilice. Sa ženama ćete biti na ratnoj nozi što je pogrešno jer vam to može doneti ozbiljne probleme, naročito ako ste i sami žena. Budite spremni da se prepustite jednoj Petici i Osmici da vas vode kroz život, ma kog pola da ste.

TROJKA

Ovo je mesec završetka, nečega ili nekog perioda u vašem životu koji je bio veoma naporan ali i najverovatnije plodnosan. Ako vaš posao podrazumeva rad sa mnogo ljudi, putovanja, rad sa strancima, privešćete poslove kraju i bićete uspešni. Ukoliko vam neko predloži novo radno mesto, naročito jedna Šestica, verovatno se nećete previše dvoumiti. Bićete u prilici da se sa nekim dogovarate o veoma važnim pitanjima kako u vezi sa poslom tako i u okviru porodičnog i privatnog života. Pokazaćete koliko umete da budete strpljivi i tolerantni što će vam doneti popularnost među kolegama.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.