Numerološka prognoza za mart 2019. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski broj

Mesečna numerologija - izračunajte broj svoje sudbine i saznajte šta vas očekuje u martu 2019. godine!

Mesečna numerološka prognoza za mart 2019. godine - Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

Horoskop za ljubavne avanture i male tajne srca: evo kakvu čaroliju donosi Venera u Vodoliji (do 26. marta 2019.)Horoskop za ljubavne avanture i male tajne srca: evo kakvu čaroliju donosi Venera u Vodoliji (do 26. marta 2019.)Ova vVenera nije toliko emotivna jer je zbog prisustva Vodolije vođena duhom avanture i slobode! Ipak neki znakovi će biti na…

JEDINICA

Vrlo uzbudljiv mesec, naročito za one koji žele negde da putuju ili koji planiraju posao sa strancima. Najverovatnije da ćete često menjati raspoloženje i pokušavaćete da nađete vremena za sebe ali u stvari, moraćete da budete mnogo požrtvovatniji nego što ste bili u prethodnom mesecu. Bićete opterećeni zahetevima okoline i osoba koje s punim pravom računaju na vas. Sa Jedinicama i Devetkama ćete dobro sarađivati. Moraćete da se pozabavite problemima članova porodice a posla će biti na pretek. Vaš lični život biće u drugom planu, što vama posebno može smetati jer ako vam se bude dopala jedna Petica, teško da ćete s njom moći da provodite onoliko vremena koliko ćete želeti. Kontakti sa Četvorkama mogu biti preterano stresni, a sa Trojkama naporni. Dobro će vam doći društvo Dvojke ili Osmice. Biće u stanju da vam pomognu da rešite glavne probleme.

DVOJKA

Vaša preosetljivost i nesigurnost u sebe dolaze do izražaja kako na poslu tako i u ljubavi naročito u kontaktima sa predstavnicima neparnih brojeva. Naglašena potreba da idete svojim putem nezavisno da li je i najbolji i potreba da istaknete svoju individulanost mogu vas dovesti u situaciju da budete kontraproduktivniji da učinite nešto što ćete već idućeg meseca zažaliti. Nemojte se ustručavati da Petici kažete šta mislite ili da se oduprete jednoj Trojci koja će pokušati da vrši na vas uticaj u pogledu nekih poslovnih odluka. Ipak, to činite sa mnogo takta i dočekaćete kraj meseca mnogo zadovoljni i u pogledu finansija i u pogledu vašeg statusa na poslu. Postoji neko ko vas štiti, naročito ako ste žena pod uticajem Dvojke. Ako ste muškarac, vaša bolećivost i kolebljivost nerviraju partnerku. Pokušajte da se prilagodite potrebama okoline, naročito ako imate veliku porodicu ili radite u velikom kolektivu.

TROJKA

Ovo je jedan od boljih meseci, posebno na finansijskom planu. Najzad možete da odahnete, bar malo. Odnekud novac pristiže, moguće da ste ga uštedeli, da će vam ga neko dati ili ćete dobiti u igrama na sreću. Iako ste prilično nemarni u sferi finansija, sada će vam se svideti osećaj da imate čime da raspolažete. Ako tražite posao u finansijskoj ustanovi, ne brinite. Ipak, pazite da, ako ste ušli u krupan biznis ne podlegnete uticaju moćnih ljudi, mogu vas zloupotrebiti za svoje ciljeve. U ljubavi ste posesivni, prilično ljubomorni i nespremni da popustite pred partnerovim molbama, naročito ako želi da provodi sa vama više vremena. Nemojte ulaziti u tajne avanture i flertove, ma koliko a vam se neko udvara, naročito ako imate stalnog partnera, slede neprijatne scene.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.