Numerološka prognoza za maj 2019. godine: ljubav, posao i novac za vaš broj

Mesečna numerologija za maj 2019. godine - Petice će imati ljubavne dileme...

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

JEDINICA

Tokom ovog meseca ne smete žuriti ni u čemu. Budite prilagodljivi posebno prema onima koji su vam slični jer će biti mudriji i biće spremni da se sa vama obračunaju. Želećete da po svaku cenu započnete nov posao koji bi mogao značiti mogućnost čestim putovanja ali i avantura, posebno sa ekscentričnim ambicioznim osobama. Ne ulazite u vanbračnu vezu ako niste spremni na sve što ona podrazumeva. Slobodne Jednice mogu biti oduševljene nekim ko često putuje ili je prisutan u javnosti. Mogući su iznenadni poveći dobici u novcu ali vi se nećete potruditi da bilo šta uštedite, naprotiv, bićete skloni pravljenju velikih troškova.

Horoskop otkriva kakva karma nas stiže do 18. septembra 2019. godine: Saturn je krenuo retrogradno, a neke stvari više nikada neće biti isteHoroskop otkriva kakva karma nas stiže do 18. septembra 2019. godine: Saturn je krenuo retrogradno, a neke stvari više nikada neće biti isteSa retrogradnim Saturnom budi se i moćan zakon karme - da li ste spremni za teške udare sudbine do 18. septembra 2019. godine!

DVOJKA

Novi poslovi mogu biti vaša opsesija. Imaćete potrebu da fascinirate vašu okolinu, da uđete u nov poslovni ili finansijski aranžman očekujući poveću zaradu. Ovo je mesec za završavanje poslova a ne za započinjanje novih, osim ako se ne radi o poslu preko koga možete uspostaviti kontakt sa strancima. Ne propuštajte dobre prilike zbog preosetljivosti. Ukoliko ste žena, teško ćete se snalaziti u kontaktima, posebno sa drskim osobama bez obzira da li se radi o poslovnom ili emotivnom odnosu. Starija osoba iz doma, naročito žena može vam biti od velike koristi bilo savetima ili finsnsijskom pomoći. Mladi muškarci Dvojke biće posebno buntovni i neprilagodljivi kada su zahtevi porodice u pitanju. Nemojte donositi na prečac odluku u vezi sa poslom zbog ličnog nezadovoljstva. Možete iznenada dobiti vest o nekom novcu ili o stipendiji za inostranstvo ili neki drugi poveći dobitak u novcu.

TROJKA

Vrlo buran mesec je pred vama u toku koga možete započeti nov posao, najverovatnije u vezi sa putovanjima. Biće vam od velike koristi poznavanje stranih jezika. Trudićete se da što pre uđete u nov projekat sa osobama koje su sklone rizicima i ni na kakva upozorenja nećete se obazirati. Vaša dinamičnost, komunikativnost i spremnost da pređete preko nekih ranijih nesporazuma biće osobine koje će nailaziti na oduševljenje kolega. Ispod lepršavog stava kriće se autoritativnost i jasno određeni ciljevi od kojih nećete odstupiti. U ljubavi možete imati dva lica, jedno za stalnog partnera, drugo za javnost i društveni kontakti će biti povod za flert. Vaša potreba za dominacijom može smetati ukućanima iako ćete prividno biti popustljivi, oni neće biti tako popustljivi prema vama. Pazite se povreda, posebno oštrim predmetima.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.