Numerološka prognoza za maj 2017. godine: evo kakvu ljubav i želje predviđa vaš bioritamski broj

Ako ste u emotivnoj vezi, u maju se potrudite da je ojačate!

Mesec koji bi po svojim energijama mogao biti mesec prosvetljenja.

Provodnik za nova učenja, upotpunjena znanja i tumačenja svega oko vas. Tragaćete za skrivenom istinom i iskustvima nezavisno od nauke. Imaćete prilike da svoje razumevanje događaja podignete na viši nivo tog razumevanja i razjašnjenja.
Ako ste neko vreme razmišljali o nekoj dodatnoj edukaciji, sada je pravi trenutak da krenete, jer će to biti veoma korisno za vaš sadašnji ili budući posao. Sagledajte šta vam to donosi i kako je novo znanje primenljivo u praksi. Ako ste timski radnik, ovo je idealan period da se pristupi nekoj određenoj poslovnoj grupi.

Ako ste u nekoj emotivnoj vezi, u ovom mesecu posebno se pozabavite ojačanju veze, te da je podignite na jedan viši duhovni nivo kako biste se još više povezali u emocijama, a ishod toga može biti i želja za zajednicom. Ako ste pak još uvek slobodni, prihvatajte pozive za druženja, naročito ako se okupljaju učeni i duhovno bogati ljudi.

Po pitanju zdravlja, ovaj period ukazuje na moguće probleme sa vilicom i vratom. Obratite pažnju na kilograme i krvne sudove. Period je mladog svežeg povrća, pa iskoristite to obilje. Važno je da smanjite unos masti i ugljenih hidrata, te konzumirate one biljnog porekla.

Šta maj 2017. godine nosi za određene brojeve vašeg bioritma?

Bioritam se dobija iz dana i meseca rođenja, koje svedemo na prost broj. Onda svom broju bioritma dodamo broj maja, petog meseca u godini (5) i broj godine na globalu (2+0+1+7=1), pa tako mesec maj nosi broj 6. Kada taj broj dodate broju svog bioritma dobijate lični mesec.

Na primer:

31. 07. = 3 + 1 + 7 = 11 = 1 + 1 = 2 (broj bioritma)

2 + 6 = 8 (broj ličnog meseca)

JEDINICA - njome vlada u maju sedmica, pa moraju biti obazrivi, čuvajte nerve i vodite računa gde i šta govorite. Sa vašom dobrom intuicijom ne bi trebalo da pogrešite u procenama.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.