Numerološka prognoza za maj 2016. godine: šta nam donosi mesec Merkura i vladavina "petice"

Saznajte šta vam donosi vladavina broja pet i dodajte na to još malo optimizma. I sigurno će maj 2016. godine biti mesec u kom se mnoge želje ispunjavaju...

Mesec kada ćete više da promovišete svoje ideje. Maj mesec je mesec za nove proboje u nova polja izazova. Zaboravite strahove i blokade i dišite punim plućima. Ograničenja koja ste postavili sebi - zaboravite. Čitajte stvari koje do sada nikada niste pročitali i otkrijte nove tajne.

Dosta novih kontakata sa mlađim osobama. Možda ćete postati potpuno drugačija osoba, savitljivija i slobodnija. Ovaj mesec pratiće vas osećaj slobode, želja da mnoge stvari promenite u svom životu na bolje. Ovo je mesec avantura. Učenje vam neće pasti teško u ovom periodu pa, dragi moji đaci i studenti, "navalite" na posao.

Horoskop u doba Venere u Biku: kojim znacima Zodijaka zvezde najavljuju romansu (ASTRO PROGNOZE)...

Širenja u svakom pravcu. Bićete nepredvidljivi osim u jednom segmentu, težnji ka slobodi. Vreme je za avanturistički duh u vama. Ako u ovom periodu putujete, budite oprezni u saobraćaju. Brzo ćete reagovati na određene situacije, brzo misliti i što više poslova obavićete u najkraćem roku. Optimističko raspoloženje i nadahnuće biće prisutno. Težićete sklapanju novih poznanstava, prijateljstava. Bićete sigurni u sebe i to ćete pokazivati na svakom koraku.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.