Numerološka prognoza za jun 2017: nagrade za "dvojke", "osmice" pred velikim promenama

Iscrpljujući mesec za "jedinice", izrazita spiritualnost kod "petica".

Svaki mesec u godini nosi svoj broj - za jun je to broj 6, a kada mu se doda godina na globalu (2017. godina je u znaku broja 1), dobijamo 7. To je broj koji daje određene aspekte za bioritamske brojeve od broja 1 do 9.

Bioritamski broj izračunajte ovako = dan + mesec rođenja

Na primer: 24. 06. = 2 + 4 + 6 = 12 = 3

Numerologija otkriva sudbinu: izračunajte šta vam predviđa broj životne staze

Lični broj 1

Ako je vaš LIČNI BROJ GODINE 1, jun je vaš LIČNI MESEC broj 7

Ovo je bila dinamična godina za vas, koja vam je pružila nove prilike i nove početke. Jun donosi drugu vrstu prilika i jednu koji zahteva od vas da stavite svoju karijeru i odnose na čekanje.

Vreme je da se malo odmorite i pogledate unazad i analizirate. Uzimanje malo slobodnog vremena je upravo ono što bi trebali raditi ovog meseca.

Nemojte da se osećate kao da zabušavate, nego gledajte na to kao na priliku da dobijete dublji uvid u smer u kojem vaš život ide. Probajte dnevne meditacije. Uzmite sebi vremena za razmišljanje o tome šta želite, gde želite da idete u životu i ispitajte svoje unutrašnja osećaje.

Ovo je mesec koji crpi duhovnu energiju oko vas, a vi biste mogli da budete posebno pronicljivi ovog meseca. Obratite pažnju na svoje snove i zaista odmorite i uživajte ovaj mesec, jer sledeći mesec će biti ovde uskoro i karijera će biti vaš glavni fokus i život će se vratiti u višu brzinu. Ako osećate nedostatak energije i potrebu za više sna, odajte počast svom telu i učinite upravo to.

Ovo je vaš mesec odmora.

Lični broj 2

Ako je vaš LIČNI BROJ GODINE 2, jun je vaš LIČNI MESEC broj 8

Budući da ste u ličnoj godini broj 2, u svakoj situaciji u životu morate postupati s kooperacijom, taktom i diplomatijom i ovaj mesec se ne razlikuje na tom planu, međutim, ovaj mesec donosi neke financijske nagrade i priznanja za vaš trud i rad.

Možete očekivati reči hvale od svojih saradnika, a tu je i prava prilika za promociju ili nešto što će podići vaš status na poslu. Ako ste u redu za unapređenje, vest će biti dobra ovaj mesec. Ako ste hteli povišicu, ovo će biti mesec za postavljanje tog pitanja.

Novac koji vam duguju iz prošlosti će se više nego verovatno pojaviti ovog meseca. Ipak, imajte na umu da problem može nastati kod saradnika, a vi ćete morati da rešite problem mešavinom diplomatije i autoriteta. Bilo da je reč o poslu ili privatnom životu, ako dođe do bilo kakvih sukoba, jedini način da ih rešite je pronalaženje mirnog kompromisa.

Vi ćete biti usredsređeni na svoju karijeru ovog meseca i finansijske probleme, ali na tom polju ovo bi trebalo da bude mesec nagrada.

Lični broj 3

Ako je vaš LIČNI BROJ GODINE 3, jun je vaš LIČNI MESEC broj 9

LIČNA godina broj 3 podržava kreativne ideje, optimizam i društvene situacije, ali ovaj mesec ćete se možda osećati pomalo loše emocionalno.

Vi ste bili u petoj brzini od početka ove godine tako da je ovo možda više slučaj prebacivanja u nižu brzinu kako biste sagledali šta ste učinili do sada i odvojili dobre ideje od loših.

Vi ćete se definitivno baviti ispitivanjem svog života i odlučivanjem gde vam je potrebno napraviti neka prilagođavanja. Možda niste bili usredsređeni, raspršujući svoju energiju i sada je vreme da pogledate kako bi videli ono šta je potrebno, a šta nije. Uzmite sebi vremena da stavite u perspektivu sve aspekte svog života i budite spremni ostaviti bilo šta zbog čega niste srećni ili ispunjeni. Možda ćete čak morati da se pozabavite svojim odnosom ovog meseca.

Takođe biste mogli da završite ili privedete kraju projekat na kojem ste radili neko vreme. Bez obzira na to i bez obzira na emocionalne uspone i padove ovaj mesec, na kraju ćete imati jasniju perspektivu gde želite da idete do kraja ove godine, tako da ovaj mesec ima pravu svrhu.

Lični broj 4

Ako je vaš LIČNI BROJ GODINE 4, jun je vaš LIČNI MESEC broj 1

Želim da vas podsetim da kad se nalazite u godini broja 4, vrlo je važno naporno raditi i uložiti dodatni napor, jer u budućnosti, to će se dosta isplatiti za vas.

Smatrajte sav dodatni napor kao "novac u banci" i ček koji dolazi u bliskoj budućnosti.

Ovaj mesec možete imati priliku da započnete novi projekat na radnom mestu ili možete da počnete nešto novo u nekom drugom području vašeg života. Osećaćete se na visini zadatka jer ovaj mesec takođe donosi dodatnu energiju. Još uvek imate puno na svom tanjiru kada je u pitanju rad ali barem ste ovaj mesec uzbuđeniji zbog toga.

Budući da energija broja 4 obuhvata sve što ima veze s radom i trudom, možete da se oduprete uzimanju vremena za odmor ili pauzu. Ja bih vas podstakla da učinite upravo to. Iskoristite slobodno vreme koje imate radeći ono što vas opušta.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.