Numerološka prognoza za FEBRUAR 2017: Rizičan mesec za Trojke, naporan za Petice

Drage Devetke, konačno će vaš magnetizam dati konkretan rezultat!

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

JEDINICA

Ovim mesecom vladaju uglavnom parni brojevi što za vas znači osećanje sputanosti naročito ako nemate mogućnost da putujete. Možete imati ozbiljnih problema ako ne shvatite da svaka situacija može biti i te kako povoljna po vas i da od vas zavisi da li ćete je iskoristiti ili ne. U vašem slučaju ta povoljnost se zove novac, dobra zarada u radu sa strancima. Oni koji nekome nešto duguju, bolje da što pre namire račune a oni koji planiraju da ulažu novac u nov posao, uzimaju kredite, trebalo bi da to urade kod strane banke. Mnogo novca bi moglo da prođe kroz vaše ruke a ako neka prilika nalaže da nekome napravite poklon, bićete veoma galantni. Ukoliko rešavate pitanja u vezi sa nasleđem, dobićete ono što vam pripada. Nekome je stalo da vas uveri u svoja osećanja, ne odustajte od ljubavi za koju još uvek ima nade a ako ste usamljeni, na pomolu je nova veza.

DVOJKA

Tokom ovog meseca pokušaćete da se borite na najkonstruktivniji način protov svega što vam smeta, ma o čemu da se radi. Ako imate emotivnih problema možete biti previše impulsivni i misliti da ste odlučniji ili principijelniji nego što je to slučaj. Nemojte varati sebe i pokušavati da budete ono što niste, možete se suočiti sa svojom savešću a to neće biti bezbolno.

Moraćete da se pozabavite sobom i svojim greškama i da priznate sebi da ste i sami krivi za situaciju sa kojom ste suočeni. Nekome je veoma stalo da nastavi poslovnu saradnju sa vama i svoju energičnost eksponirajte u sferi posla, to će vam se isplatiti naročito ako pri donošenju odluka u vezi sa novcem ne budete impulsivni. Moguće su manje zdravstvene tegobe, uglavnom u vezi sa oscilacijom krvnog pritiska.

TROJKA

Pokušaćete da započnete neki nov posao i verovatno ćete biti izuzetno motivisani da se uključite u projekat koji će vam ponuditi Sedmica za koju ćete everovatno biti i emotivno zainteresovani. Ne želite da iko sazna za vaša osećanja, naročito prema osobi koja ima zavidnu reputaciju kada su u pitanju ljubavne avanture. Ne ulazite u lavirint iz koga ne znate kako ćete izaći, naročito ako niste slobodni, žena ste a dopada vam se osoba u uniformi, sportista ili neko ko često putuje. Mnogo toga tajanstvenog može se dešavati u vašoj okolini, bilo na poslu ili na polju ljubavi, naročito ako ste slobodni. Dvojka i Osmica mogu biti veoma uporne u pokušaju da vas osvoje. Muškarci Trojke su spremni da uđu u rizičan poslovni aranžman. Ma kog pola da ste, pazite se u saobraćaju.

ČETVORKA

Ako ste pravi primerak svog broja, sada ćete biti trostruko jači u svemu ali se situacija može okrenuti protiv vas ako pokažete svojeglavost, posebno u familijarnim i porodičnim odnosima. Pod trostrukim ste uticajem svog broja što postaje prilično dramatično ako ne okrenete sve na šalu. Proverite sve instalacije u stanu, ne idite na trustna područja, ne budite rigidni u svojim stavovima i ne budite preoseljivi na kritike. Ako nameravate da započnete privatan biznis, potrebna vam je podrška članova porodice, naročito starijih, iskusnijih a ako ste u zrelim godinama, prepustite vodstvo mladima, naročito ako znaju šta hoče. Oni koji su u bračnoj ili emotivnoj krizi mogu izlaz iz situacije naći odlaskom na put, napuštanjem doma, ali bez iskrenog razgovora sa partnerom, situaciju nećete rešiti.

PETICA

Naporan mesec, naročito za one koji su nesigurni koji put da izaberu. Da ostanu tu gde su, pa šta bude ili da se suoče sa novim poslovnim izazovima koji imaju nekakve veze sa inostranstvom. Ipak, sve vas vuče da ostanete tu gde ste pa da polako opipavate teren. Najbolje je da tokom ovog meseca ne donosite važne odluke ni u jednom segmentu života samo zato što vam se čini da okolina to od vas očekuje a vi se intimno još uvek ne osećate spremnim za bilo kakvu promenu. Oni koji prelaze u državnu službu, koji žele da se suoče sa novim poslovnim izazovima biće nosioci novih ideja i promena.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.