Numerološka prognoza za decembar 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski broj

Trojka rešava probleme, a Sedmica će morati da se suoči sa mračnim senkama iz prošlosti! Saznajte šta vama predviđa numerološjka prognoza za decembar 2018. godine...

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

JEDINICA

Ovo je dobar mesec za nove poslove. Za mnoge ćete biti nedokučivi, a za sebe veoma praktični. Energiju ćete usmeravati na konkretne probleme, nećete okolišati, ići ćete pravo ka cilju a bićete rukovođeni intuicijom. Odlčan mesec za one koji žele da započnu privatan biznis, da se oprobaju u poslu koji možda neće biti tako obećavajući, moguće da se radi o poslu s nekretninama, nekoj uslužnoj delatnosti ali vi ćete uneti lični pečat, mnogo kreativne energije i mnogo originalnosti u ono što radite i doživećete uspeh. Vi koji ste uvek otvoreni i srdačni postaćete mnogo tajanstveniji. Muškarci će biti izuzetno osetljivi, žene će pokazati smisao za biznis a jaka intuicija će ih voditi u dobrom pravcu. Moguć je prekid emotivne veze, napuštanje doma i ulazak u novu strastvenu vezu sa nekim na koga nećete moći uvek da se oslonite.

ŠKORPIJA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINUŠKORPIJA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINUVeliki godišnji horoskop za Škorpije - astro prognoze za ljubav, posao, novac i zdravlje u 2019. godini!

DVOJKA

Naporan mesec, kako za žene, tako i za muškarce. Pazite da ne trošite novac na nešto što vam nije potrebno. Bićete pod velikim uticajem članova porodice. Muškarci će biti pod uticajem žene, devojke, sestre, majke, žene će takođe tražiti uporište u druženju sa ženama. Povodljivost i tvrdoglavost mogu doneti probleme. Mnogi će rešavati probleme koji se odnose na nasledstvo, na novac, na status, želeće da započnu privatan biznis. Ovo bi mogao biti mesec velikih dobitaka. Igrajte igre na sreću, možete dobiti poveće iznose. Žene će privlačiti muškarci u uniformi oni koji se bave sportom a muškarci će biti skloni nepredviđenim reakcijama ako im se učini da ima povoda za ljubomoru.

TROJKA

Vrlo dinamičan mesec pun raznih obrta. Potreba za avanturama biće veoma naglašena, vaša nemirna priroda na momente će želeti da se smiri u nekoj sadržajnoj vezi pa je moguća romansa sa stabilnom ličnosti. Problem može predstavljati razdvojenost jer osoba koja će vam se svideti možda neće biti iz vašeg mesta, države, možda će morati često da putuje, što vam nikako neće odgovarati, osim ako ne odete negde na duže. Inostranstvo se pojavljuje kao realno rešenje za mnoge probleme, kako porodične, emotivne tako i za finansijske. Trgovina, stručno usavršavanje, marketing, baveljenje naukom, putovanja u inostranstvo donose satisfakciju. Na originalan način ćete pristupiti rešavanju problema, bavićete se proučavanjem alternativnih oblika lečenja, planiraćete započinjanje privatnog biznisa.

ČETVORKA

Za vas je ovo veoma naporan mesec, za mnoge nećete imati nerava, možete biti skloni usamljenosti i imaćete potrebu da stavite tačku na jedan period koji nije bio ni približno tako uspešan kako ste očekivali. Stambeni prostor, nekretnine, krediti i finansijska situaicja postaju za vas noćna mora. Mnogo toga je ostalo nerešeno i ako ne budete spremni na kompromis, nećete uspeti da izađete iz problma. Starije osobe, bilo da su članovi porodice, kolege, prijatelji će vam pomagati i davati konkretne savete koje nećete rado prihatati. Povremeno ćete biti veoma impulsivni i skloni da donosite drastične odluke kako po pitanju posla, porodičnog života tako i u ljubavi. Nemojte iscrpljivati ni sebe ni partnera odugovlačenjem sa odlukama koje su neminovne.

PETICA

Spremite se za napore, pred vama je naporan mesec. Vaša sloboda će biti ograničena sa više strana a mnogo obaveza će vas činiti često neraspoloženim. Nepredviđeni troškovi u vezi sa nekim problemima koji mogu iskrsnuti u vezi sa domom takođe vas mogu prilično nervirati.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.