Numerološka prognoza za avgust 2017: šta broj vaše sudbine predviđa za ljubav i poslovni uspeh

Za jedinice ovo je mesec ljubavi, a za sedmice period uspešnog poslovanja! Šta vaš broj otkriva za ovaj mesec...

Ako je vaš rođendan 23. 1. 1982. godine, treba da saberete cifre dana, meseca i godine i da ih pretvorite u jedan broj.

Mesec: 1

Dan: 2 + 3 = 5

Godina: 1 + 9 + 8 + 2 = 20 Tada je 2+0 = 2

Sve saberite: 1+ 5 + 2= 8 
Vaš lični broj je 8!

Izračunajte svoj lični broj i pročitajte šta vas očekuje u avgustu!

Horoskop za ljubav na prvi pogled i moć novca: evo šta nam donosi Venera u znaku Raka...

JEDINICA

Za vas bi ovo mogao biti mesec ljubavi i to sa nekim umetnikom ili sa nekom izuzetno atraktvnom osobom. Verovatno ćete ići na nečije venčanje ili ćete biti u prilici da idete na neke kućne proslave. Svi koji se bave umetnošću ili sportom kao rekracijom ili oni koji pokušavaju da započnu privatni biznis koji podrazumeva estetiku - butik, bavljenje nakitom, pravljenje nakita, dizajn, muzika, mogu očekivati veoma interesantan mesec. Početkom meseca bićete verovatno egzaltirani a sredinom medeca energični i aktivni, dinamični i spremni da pokažete inicijativu. Poslednja dekada meseca donosi mogućnost uvećanja finansija, manje ljubomorne scene, potrebu za izlascima i verovatno ćete imati potrebu za sadržajnijim društvenim životom.

DVOJKA

Prvih deset dana bićete skloni uzbuđenjima, nervozni i ishtrebnim odlukama, želećete promenu u životu po svaku cenu, niko neće moći da vas ubedi da grešite. Pazite da ne donesete odluku koja je protivna vašim interesima. Sa Devetkom možete naći zajednički jezik ako ste popustljivi ali vama treba neko ko će vas razumeti, možda neka druga Dvojka ili neka Šestica. Čeznete za poslom koji bi vam omogućavao da se istaknete i da u punom sjaju dođu do izražaja sve vaše sposobnosti. Drugih deset dana od 11.-21. vi ste spremni da vredno radite da biste došli do nekog ekstra novca, shvatate koliko je važna materijalna stabilnost a poslednjih deset dana postajete mnogo više okrenuti ka duhovnosti i spremni ste na mnoga praštanja i kompromise.

TROJKA

Prvih deset dana bićete okupirani poslom koji vam može doneti dobru zaradu. Bilo čime da se bavite, možete naći način da zradaite u kratkom vremenskom roku a u drugoj dekadi ćete biti mnogo skloniji da se bavite svojih duhovnim potrebama. Verujete da možete da se pozabavite sobom na nekom mnogo višem nivou. Trebalo bi da budete mnogo opušteniji i ne treba da se previše opterećujete nepotrebnim brigama. Ako želite da započnete nov posao, trebalo bi da se u poslednjoj dekadi posle 21. posvetite svojim ambicijama.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.