Numerološka prognoza za april 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski broj

Petica je dominantna dama na polju ljubavi, dok Osmica ima probleme sa novcem! Evo šta nam predviđa mesečna numerološka prognoza za april 2018. godine...

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

JEDINICA

Osetili ste da se približava uspeh o kome ste sanjali i ne želite da to propustite. Dopustite nekoj Devetki i Jedinici da vam daju savet, čak i ako vam nije potreban. U muško - ženskim odnosima imate tendenciju da dominirate što baš i nije dobro ako ste muškarac. Ako ste žena, ako treba glumite ženstvenost koja u ovom periodu neće biti naročito naglašena. Petica ima dobre ideje u vezi sa poslom.

Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za april 2018. godine

DVOJKA

Naporan mesec, posebno za vas koji ne volite nepotrebna uzbuđenja, biće vam potrebno mnogo nerava da biste izdržali sva iskušenja kojima ćete biti izloženi posebno od strane neke Jedinice ili Osmice. Ako vam neko bude zatražio bilo kakvu vrstu pomoći, vi ćete mu izaći u susret čak i ako to znači da zanemarite svoje obaveze. Trebalo bi da se prilagodite novim uslovima rada, posebno sa osobama koje dolaze iz inostranstva i koje žele saradnju sa vama.

TROJKA

Najverovatnije dobijate pozive u vezi sa poslom koji vas neće u potpunosti zadovoljavati, moguće da će se raditi o izuzetno zahtevnom poslu u fizičkom smislu. Moguće je da se radi o ponudi koja će biti veoma isplativa ili ćete se na novom radnom mestu pokazati sjajno uz mnogo rada. Ako polažete ispite ili ste u kontaktu sa osobama pred kojima ne treba da otkrivate svoje namere, nemojte to ni činiti. U ljubavi ste veoma romantični i čekate poziv od nekoga ko živi u inostranstvu. Jedan sedmica će se u ovom periodu stalno motati oko vas šaljući vam razne signale.

ČETVORKA

Osećate se prilično iscrpljenim ili imate mnogo obaveza kojima ne možete da izađete u susret. Prilično ste nesposobni da donosite odluke koje su za vas najbolje ili su vam drugi na prvom mestu. Možda vas je pokolebala neka osoba kojoj je to i bio cilj ili ste se upoređivali s nekim ko je po obrazovanju i ugledu iznad vas. To ne bi trebalo da vam stvara nikakve komplekse, imate šanse da budete uspešni samo je potrebno da ostanete dosledni sebi. Obratite pažnju na jednu Dvojku u vašoj blizini.

PETICA

Ne bi trebalo da se preterano izlažete troškovima ma kako vam izgledala situacija na računu, moguće da ste dobili neki zaostali honorar ili neki novac na koji niste računali.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.