Numerološka prognoza za april 2016: šta nam donosi vladavina "četvorke"

April, mesec pravog proleća, ali sa više izazova i otežanja. Međutim, uz dobru organizaciju i više optimizma sve prepreke rešićete bez teškoća. Saznajte šta vam još u ovom periodu donosi vladavina broja 4...

Ovo je period kada ćete zanemariti emocije i više se baviti poslovima od interesa. April mesec je vreme kada red, rad i disciplina treba da budu prepoznatljivi. Sve ono što je bilo "na čekanju", treba privesti kraju. Rezervisanost, hladnoća i sumnjičavost pratiće vas u stopu. Proradiće i osećaj odgovornosti, ali i dosta pesimizma. Dobar period za rešavanje stambenih pitanja vezanih za prodaju ili izdavanja nekretnina. Moguća razdvajanja i preseljenja.

Šta donosi Venera u Ovnu: period jakih strasti i velikih ljubavi (ASTRO PROGNOZE)

Ako imate nerešene sudske sporove, nedelja pred vama donosi razrešenja. Nigde ne žurite, vreme je na vašoj strani. Budite istrajni i dosledni. Čuvajte zdravlje jer u ovom periodu može biti narušeno. Možete imati problem sa štitnom žlezdom ili kožom. Moguća je pojačana nervoza i unutrašnji strahovi. Čuvajte se mogućih povreda, prehlada, posekotina, problema sa zubima. Moguć je i pad imuniteta, osećaj iscrpljenosti. Napravite svoj program ishrane i vežbi koje vam mogu pomoći da se osećate bolje.

numeroloska_prognoza_za_april_2016_sta_nam_donosi_vladavina_cetvorke1

Težak mesec, pun dodatnih opterećenja. Samo velikom istrajnošću i dobrom organizacijom možete doći do pozitivnih rezultata. Mogući su problemi u karmičkim, emotivnim vezama, kao i dosta raskida u ovom periodu i udaljavanja od partnera. Bićete prinuđeni da se borite sa različitim teškoćama. Pronađite snagu da se izborite sa svim preprekama, suočite sa starim greškama i postaćete mnogo sigurniji i stabilniji.

Naučite da više cenite svoju duhovnu snagu. Dosta je bilo razmišljanja o tradiciji i svom poreklu. Pokazažite odanost, hrabrost i ozbiljnost. Sve što budete radili mora biti jasno i tačno. Finansije vam neće biti jača strana. Potrudite se da ne rasipate i uz malo štednje držaćete stvari pod kontrolom. Budite mudri, vredni, radni i odgovorni.

Povremeni pesimizam zamenite lepšim pogledom na svet. Privremenu usporenost zamenite pozitivnijim razmišljanjem i planiranjem onoga sto je izvodljivo. Sve na kraju uz mudre odluke može da izađe na dobro. Sve najbolje u aprilu mesecu - mesecu Saturna!

Vedska astrologija: ovako izgleda jyotish prognoza za april 2016. godine

numeroloska_prognoza_za_april_2016_sta_nam_donosi_vladavina_cetvorke2

Izvor: Moj astrolog

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.