Numerološka prognoza za 2019. godinu: kako će nam se život promeniti u godini mistične trojke

Godišnja numerologija - 2019. godina je obeležena energičnim brojem 3, a evo kako će to uticati na našu sudbinu i odluke!

Kada saberete sve brojeve 2019. dobićete sledeće - 2+0+1+9=12, A onda opet - 1+2=3. Dobijamo najznačajniji broj za sledeću godinu.

U svetu numerologije ovo je broj koji podržava kreativnost. Samim tim se zaključuje da je ovo broj pevača, glumaca, muzičara, ali i svih sanjara.

Trojka je, takođe, broj komunikacije. Nije slučajno da je, kada je poslednji put vladala trojka (2010) društvena mreža Fejsbuk doživela potpunu ekspanziju, kao i da je Oskara te godine dobio film "Društvena mreža".

Veliki godišnji horoskop za ljubav: evo koji je najbolji period za romansu u 2019. godiniVeliki godišnji horoskop za ljubav: evo koji je najbolji period za romansu u 2019. godiniLjubavni godišnji horoskop - saznajte šta očekuje vaš znak na polju romanse i strasti!

3 je energičan broj, pa nemojte da se začudite ako vam se od dešavanja u 2019. godini zavrti u glavi. Bilo bi poželjno da budete na oprezu i da se s vremena na vreme podsećate da malo usporite, ali trebalo bi i da nudete sposobni da živite u trenutku.

Šta ova godina znači za vaš numerološki broj?

Pre svega treba da izračunate svoj numerološki broj za ovu godinu. Saberite cifre datuma rođenja i sabirajte dok ne dobijete jednocifren broj. Mi ćemo ga za vas povezati sa energičnom trojkom.

Na primer, ako ste rođeni 23. 8. to izgleda ovako - 2+3+8=13; 1+3=4 - ovo je vaš numerološki znak za ovu godinu.

Ako je vaš broj 1

Ni sada nije čudna ona izreka - biti prvi nije slučajno. Ove godine sav vaš dosadašnji naporan rad će se isplatiti. Biće baš uzbudljivo biti vi. Bićete fokusirani samo na važne stvari u životu. Ovo je godina napredovanja u poslu i velikih promena, ali pazite da se ne zaljubite u sebe.

Ako je vaš broj 2

Ovo je godina za ljubav. Ako ste sami već duže vreme osmehnuće vam se ozbiljna veza. Romantika i provođenje vremena sa partnerom će biti ono što vas zanima. Ako ste zauzeti, ili će svako od vas naći novog partnera ili će vam se odnosi učvrstiti, zahvaljujući intimnostima.

Ako je vaš broj 3

Ove godine ćete biti veoma zaposleni svojim novim kreativnim projektom. Vaše umetničke crte ličnosti će doći do izražaja. Vreme je da živite život baš onako kako volte i u to ćete uložiti sve svoje kreativne napore. Snovi mogu da vam se pretvore u stvranost.

Ako je vaš broj 4

Ovo je godina u kojoj ćete prionuti na posao. Vreme je da već sada počnete da planirate kako ćete da ostvarite svoje dugoročne ciljeve.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.