Numerološka prognoza za 2017. godinu: šta vam donosi vaš bioritamski broj

Numerološke "dvojke" čeka dvostruko burnija godina od 2016. godine, a "petice" među damama mogu da ostvare najdublje materinske snove...

Vaš bioritamski broj govori šta te očekuje u 2017. godini na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu. Bioritamski broj izračunavate tako što saberete datum i mesec rođenja (bez godine) i svedete na prost broj.

Evo primera: Bioritamski broj osobe rođene 16. novembra je 9

Ovaj broj je dobijen na sledeći način: 16 + 11 = 27 = 2+7 = 9

Godišnja numerološka prognoza za 2017. godinu

Broj 1 - numerološka prognoza za 2017. godinu

Ulazi u sudbinsku godinu u kojoj će da uživa u plodovima svog rada u ovoj godini. Veoma je važno da znate da ćete moći da uberete samo ono što ste posadili. Bitno je da znate da vam svi aspekti idu u prilog, ali morate da se oslobodite svojih strahova i stega, da kanališete svoj ego i sujetu. Mogući su veći problemi sa papirologijom. Što se zdravlja tiče, obratite pažnju na razmenu tečnosti u organizmu - mogući su problemi zbog Mesečevih faza u godini.

Feng šui stručnjaci otkrivaju kako da zaradite više novca: 5 pravila u domu za finansijsko blagostanje i poslovni uspeh...

Oprez: Moguća su dva gubitka!

Broj 2 - numerološka prognoza za 2017. godinu

Sve što doživite tokom naredne godine - dobro ili loše, doživećete burnije nego do sada. Ono što će obeležiti 2017. godinu su hedonizam i lenjost. S jedne strane, putovaćete više nego obično, ali ćete pomalo zapostaviti poslovne obaveze koje imate. Ali, ako uspostavite dobre odnose sa inostranim partnerima, za vas "neće biti zime". Mogući su problemi sa kilogramima, te vam savetujem da povedete računa o ishrani - smanjite unos masne hrane. Takođe, moguć je problem i sa viškom kilograma.

Oprez: Problemi na porodičnom planu.

Broj 3 - numerološka prognoza za 2017. godinu

2017. godina će biti godina destrukcije i stresa. Moguće je da ćete sve što Vam se bude dešavalo doživljavati stresnije nego što jeste. Zbog toga možete da imate manje probleme na poslovnom i ljubavnom planu. Jedini način da ostvarite zacrtane ciljeve na poslovnom planu je da red,rad i disciplina postanu vaša svakodnevnica.

Takođe, savetujem vam da već početkom godine počnete da se bavite sa nekom fizičkom aktivnošću - na taj način ćete moći da se izborite sa nagomilanim stresom. Moguće su i hronične tegobe.

Oprez: Nepovoljna godina za posao! Moguć je finansijski gubitak ili otkaz.

Broj 4 - numerološka prognoza za 2017. godinu

Odličan period za unapređenje postojećih i sticanje novih znanja i veština. Tokom 2017. godine ćete morati da se suočite sa strahovima i frustracijama iz prošlosti. Znam da je to veoma teško, ali jedino na taj način možete da napredujete na poslovnom i privatnom planu. Ovo je odlična godina za sve koji se bave marketingom i menadžmentom. Na zdravstvenom planu, mogući su problemi sa plućima i stomakom.

Oprez: Ozbiljan okršaj sa problemima i osobama iz prošlosti.

Broj 5 - numerološka prognoza za 2017. godinu

Sve petice će imati veoma zanimljivu godinu - barem kada su ljubav i emocije u pitanju. Osobe koje su duži period bez partnera, tokom 2017. mogu da očekuju ulazak u ozbiljnu vezu, pa čak i stupanje u brak. Žene sa ovim bioritamskim brojem se mogu nadati trudnoći.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.