Numerološka prognoza od 23. do 29. maja 2016. godine: evo koja energija vlada svim danima u nedelji

Do 29. maja 2016. godine doći ćemo do saznanja šta zapravo želimo - tako ćemo započeti kretanje prema novim izazovima i životnim odlukama!

Ponedeljak 23. maj 2016. godine

Mesec (2) u danu i Sunce (1) u broju donose solidnu energiju tokom ovoga dana. Sunčeva energija će nadjačati Mesečevu energiju s toga iskoristite ovaj dan u poslovne svrhe. U danima u kojima vlada Mesec (2) nije dobro da dajete novac, u smislu obaveza plaćanja računa, pa pokušajte to da izbegnete za prekosutra - kada vas Mesec (2) ostavlja na miru. Mesec (2) u danu može pojačati strahove i oklevanja i doneti dvoumljenje. pokušajte da se ne zavarate! U ljubavi otvoreno tražite objašnjenje i odgovore. Ne držite probleme u sebi, jer će se s vremenom samo povećati - pa će tada biti još teže da raščistite stvari.

Utorak 24. maj 2016. godine

Mars (8) u danu i Mesec (2) u broju vladaju ovim utorkom. Ovo je kombinacija dve dijametralno različite planete. Tokom ovoga dana pokušajte da obavljate samo rutinske poslove - koji od vas ne traže previše razmišljanja. Mesec (2) će vam usporavati reakcije i doneće dvoumljenje i nesigurnosti. U ljubavnim odnosima, kako je Mars (8) agresija, a Mesec (2) emocija, moglo bi doći do svađa i rasprava među partnerima. Nemojte da vas nesigurnost pokoleba - ponekad treba da prihvatite da ne pokazuju svi emociju na isti način. Nemojte rušiti sklad u odnosima - osim ukoliko nije došao trenutak za promenu statusa!

Nedeljni horoskop za period od 22. do 29. maja 2016. godine: šta nam govori šesto čulo...

Sreda 25. maj 2016. godine

Merkur (5) u danu i Jupiter (3) u broju daju brze i promenjive događaje tokom ove srede. Jupiter (3) bi mogao da donese veoma pozitivne i neočekivane promene koje će povoljno uticati na vas. Mudro je biti skoncentriran i spreman na akciju, što se najviše odnosi na komunikaciju s ljudima i na intelekt. Promene i prilagođavanja su nužna i neophodna! Energije dana su jako dobre, ali ipak - birajte reči jer način komuniciranja može uveliko da utiče na razvoj događaja. Ovo je dan kada biste mogli doći do saznanja što zapravo želite - i tako ćete započeti kretanje prema novim izazovima i životnim odlukama!

Četvrtak 26. maj 2016. godine

Jupiter (3) u danu i Saturn (4) u broju danu daju pomalo neutralne vibracije tokom ovoga četvrtka. Ovo je dan kada bi, nekima, mogle doći Saturnske (4) nagrade za dugotrajno uložen trud.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.