Numerološka prognoza od 14. do 22. jula 2016. godine: zašto je ovo nedelja sreće

U ovoj sedmici izvesna su i poslovna putovanja sa srećnim ishodima, a i velike ljubavi su na pomolu...

Ovo je sedmica velikog znanja koje će biti uspešno realizovano. Na snazi je sada sakrivena inteligencija, koja je u skladu sa prirodnim tokovima.

Neka vam sada misli budu ispunjene duhovnošću i kreativnošću na svim poljima. Osećajte zadovoljstvo zbog promena i intuicije koja sada rukovodi vašim postupcima. Čuvajte se nestabilnosti i zabrana koje su proizvod samo vaše nerealnosti.

Ova sedmica sa sobom nosi važan deo u poslovanju, kada treba da slušate sebe i svoju intuiciju, a to će vam dati uputstva za sklad sa sopstvenom ličnošću i mogućnostima da bi bili efikasni u svojim namerama.

Meditacija u skladu s horoskopskim znakom...

U ovoj sedmici izvesna su i poslovna putovanja sa srećnim ishodima i događajima koji će rezultirati izobiljem. Biće, naravno, i trenutaka kada nećete biti zadovoljni postojećom situacijom, kada ćete biti zasićeni i emocijom i iščekivanjima. Ali, morate da znate da su to samo privremeni zastoji i da ne traju dugo.

Možda ste prevideli izlaze u pravom trenutku, pa dođe do toga da se neke stvari odlože. No, u to slučaju budite humani i predusretljivi u nekoj akciji, koja i nema veze sa vama, jer dobro se dobrim vraća, pa tako i pomerite svoje zastoje.

U ljubavi, zaljubljivanje i velika emocija prema partneru. Praštajte moguće pogrešne korake partnera, jer nisu namerni, svako ponekad greši. Moguć susret sa novom osobom u životu.

Tibetanski horoskop: 12 puteva mudrosti i zadataka koji nas čekaju u životu...

Po pitanju zdravlja, vodite računa o hidraciji, unosite puno tečnosti, citrus voća i laganu hranu, bez prejakih začina i masnoća.

slikalink podznak najkrace.jpg

Izvor: Astroportal

Nevena Đukić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.