Numerološka prognoza do 22. maja 2016. godine: evo koji su dani nabijeni najbržom energijom

U ovom periodu važno je da budemo strpljivi i da jasnije pokažemo sva osećanja - ljubav naročito! Dvostruko će nam se vratiti kako u vezama, tako i na poslu.

Ponedeljak 16. maj 2016. godine

Mesec (2) u danu i Jupiter (3) u broju daju povoljne energije ovome danu. Iako je dan više naklonjen ženama - za svih je mudro pokrenuti se već u jutarnjim satima, jer bi mogli mnogo toga da realizujemo. Dan je stvoren za stvaranje saradnje, posebno sa ženama.

Jupiter (3) će svakako, tokom ovoga ponedeljka, doneti promene koje će vam ići na ruku. Pokažite transparentnije svoja osećanja ljubavnom partneru - jer što više dajete, više ćete i dobiti. Pokazivanjem emocija ne gubite ništa...

Utorak 17. maj 2016. godine

Mars (8) u danu i Saturn (4) u broju donose neke odlagane promene u toku dana. Naročito po pitanju finansija, naplate, dobijanja nekog novca za plaćanje obaveza i svega onog što je važno i što donosi olakšanje.

Kineski horoskop za maj 2016. godine...

Savet vam je da iskoristite snagu Marsa (8) i mudrost Saturna (4) u konstruktivne svrhe. Nemojte biti nestrpljivi i nervozni ukoliko se stvari uspore, jer to ne zavisi od vas. Prihvatite zastoj jer na kraju krajeva - i nemate drugi izbor! Stvari će se razvijati ali, možda, ne tako kako očekujete.

Sreda 18. maj 2016. godine

Merkur (5) u danu i Merkur (5) u broju ubrzavaju energije tokom ove srede. Zbog ovog dvostrukog uticaja Merkura (5) - dan bi mogao biti jako nabijen energijama, stoga valja pripaziti na ponašanje u prometu i na negativne aktivnosti, koje bi mogle da budu impuls vaše brzopletosti.

Dan je dobar za ugovore, pregovore i za sve ono što se događa kroz pisanu i izgovorenu reč. Iako - Merkur (5) vas katkad može povući za jezik pa malo pripazite da, zbog brzine, ne izgovorite nešto što nije pametno za vas. Uz malo mirnoće - ovo može biti veoma plodan i uspešan dan.

Četvrtak 19. maj 2016. godine

Jupiter (3) u danu i Venera (6) u broju ponovno nam daju ubrzane energije što bi se mogle pozitivno odraziti na većinu vas - jer ćete se pokrenuti i stabilizovati. Venera (6) može uticati na procenu nastalih situacija kroz prizmu emocija - procene mogu biti krajnje subjektivne.

Dobro je što danom vlada Jupiter (3) jer je sposoban da nadjača Venerinu (6) subjektivnost i na taj način da učini da, kroz inteligenciju, bolje procenjujete današnje situacije. Ovo je povoljan četvrtak za završavanje započetih projekata i ideja i za nova poznanstva i ljubavne susrete. Mogući su nenadani novčani dobici!

Petak 20. maj 2016. godine

Venera (6) u danu i Uran (7) u broju unose nervozne vibracije u ovaj dan. Možete da očekujete nagle preokrete, nepredvidive situacije i iznenadne događaje. Napetost će biti pojačana kao i glavobolje koje će doći kao posledica stresa. Kombinacija Venere (6) i Urana (7) inicira ljubavne razmirice.

Napetost će izazvati ishitrene reakcije kako u ljubavnim tako i u prijateljskim i poslovnim odnosima. Kroz ovaj petak treba proći što mirnije i pasivnije. Kontemplacija je, kroz ovaj dan, izvor zadovoljstva!

Subota 21. maj 2016. godine

Saturn (4) u danu i Mars (8) u broju unose energiju snage u ovaj dan. Kombinacija ovih planeta daće vam, ove subote, novu snagu za temeljitost pri realizaciji vaših planova i osećaje dužnosti, poštovanja i odgovornosti.

Bitno je verovati u sebe - kako bi mogli da realizujemo sve zamisli i ideje. Tokom ove sedmice, konstantno nam je na ispitu strpljenje, pa tako i na ovaj dan.

Dok god verujete u sebe i u druge - Svemir će poslati pomoć kada je najpotrebnija!

Nedelja 22. maj 2016. godine

Sunce (1) u danu i Neptun (9) u broju donose totalne energetske suprotnosti - to ne mora biti nužno loše. Ponovno je bitno strpljenje i kako proći kroz ovaj dan jer biste mogli da dobijete u lice ono što ne želite da čujete. Dan je dobar za druženje sa prijateljima i za porodične posete.

Jyotish prognoza za maj 2016. godine: kako najbolje da iskoristimo tranzit četiri retrogradne planete po vedskoj astrologiji...

Pokušajte što manje da trošite energiju - bolje je da celi dan odmarate nego da se opterećujete kuvanjem i poslovima. Ukoliko ste u mogućnosti da povedite porodicu na neki lep ručak, i odmorite i uživajte!

numeroloska_prognoza_do_22_maja_2016_godine_vreme_za_pokazivanje_emocija_i_osecanja_1

Izvor: TarotGalaxy

Roland Gregorić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.