NUMEROLOŠKA ANALIZA ZA DECEMBAR 2017: otkrijte kakva nas sudbina prati na kraju godine

Numerolozi ističu da je decembar mesec u kojem se obnavlja energija i jačaju ambicije, a evo kako da izračunate lični aspekt za decembar i saznate kakva vas sudbina očekuje na kraju 2017. godine!

Decembar je mesec koji označava kraj godine, a samim tim daje prostor za obnovu energije i elana, kao i mogućnosti isceljenja. Decembar je 12. mesec u nizu, dakle nalazi se u broju 3, a kada mu se doda godina 1 na globalu, nosi broj 4.

Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za decembar 2017. godine

Četiri neće ograničavati i usporavati, jer decembar je zapravo u broju 3 kojim vlada planeta Jupiter, a ima i upliv Sunca u broju 1 zbog godine 2017, što sve zajedno daje broj 4. Zbog toga ove energije upućuju na kompromise, mudre odluke, te povlačenje iz ekstremnih događaja i od ljudi koji se tako ponašaju.

besplatna natalna karta.jpg

Nakon teških faza, sada dolazite do veoma skladnih situacija i u poslu i u komunikacijama sa okolinom. To je novi nivo iskustva na koji ćete dospeti ako pronađete srednji put koji vodi nekuda. Naravno, i ako ste spremni na kompromise, ako pravite sklad sa saradnicima i okolinom.

Po pitanju emotivnih odnosa, ovog meseca sledite određena pravila ponašanja koja ste uspostavili na početku odnosa. Ne uzimajte nikoga i ništa zdravo za gotovo. Ništa vam po nekom pravu ne pripada. Dajte sve od sebe, pokažite da vam je stalo i da vam je partner potreban.

Decembar je period kada su izvesni problemi sa disajnim organima - bronhije, pluća, sinusi.

Kakvi vam lični događaji slede u decembru?

Broj decembra, dvanaestog meseca u godini (12) saberite sa brojem godine na globalu (2 + 0 + 1 + 7 = 1), te ćete dobiti broj 4. Kada taj broj dodate broju svog bioritma (dan i mesec rođenja) dobićete vaše lične aspekte za mesec decembar.

Na primer, neko je rođen 23. 11.

2 + 3 + 1 + 1 = 7 (broj bioritma)

7 (broj bioritma) + 4 (broj decembra i godine na globalu) = 11 = 1 + 1 = 2 (lični aspekti bioritma 7 u mesecu decembru su u broju 2)

BIORITAM 1 - izlazite iz košmara koji vas je pratio neko vreme. Ovaj mesec doneće vam olakšanja, nove poslovne dogovore i susrete, kao i bolji period u toku nove godine.

BIORITAM 2
- pokušajte da napravite neke promene koje se tiču samo vas, a da biste mogli da menjate i okolinu i odnose u njoj. Bitno je za vas da konačno izbijete u prvi plan i zadovoljite sebe.

BIORITAM 3 - bićete napetiji nego inače. Može sada biti nekih događaja koji će vas izbaciti iz ravnoteže. Moguće je da bude i emotivnih padova i sitnijih mentalnih ograničenja.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.