Numerologija pomaže da rešite probleme: kako da izračunate svoj balans broj i reagujete u teškim životnim situacijama

Numerolozi ističu da balans broj rukovodi vama u kriznim situacijama i daje smernice ka najboljim rešenjima! Pročitajte šta vam numerolozi predlažu, kako da rešite probleme i izbegnete stres...

Svaki čovek različito reaguje na izazove koje nam život svakodnevno donosi i stavlja nas na test izdržljivosti. Kad god se naša unutrašnja ravnoteža poremeti, jedni će potiskivati nemir i nezadovoljstvo u sebi, dok će drugi naglo reagovati i otvoreno pokazati sva svoja osećanja, a možda i izgubiti kontrolu nad rečima i ponašanjem, piše Lovesensa.

Horoskop za drugačije i neobične osobe: kako vaš znak Zodijaka ispoljava svoju posebnu stranu...

Između ove dve krajnosti postoji još niz mogućnosti - numerologija nas savetuje kako da najlakše ponovo uspostavimo ravnotežu  - na osnovu ličnog balans broja!  Kada ste u napeti i suočavate se sa ozbiljnim problemima vaš lični broj nije toliko uticajan, već ga tada zamenjuje balans broj. To je broj koji vas vodi i štiti u kritičnim situacijama i pomaže da uspešno rešite probleme.

Kako da izračunate balans broj?

Redni broj početnog slova vašeg imena u azbuci saberite sa brojem koje zauzima početno slovo vašeg prezimena. Ukoliko u imenu i prezimenu imate slova kojih nema u azbuci, poput Q, W, Y i X, onda izračunajte svoj balans broj u abecedi, po istom principu po kojem se računa u azbuci.

Balans broj 1

U napetim i teškim situacijama budite spremni da podelite svoje probleme i nevolje sa prijateljima i porodicom. Osobe sa balansom 1 često skrivaju osećanja, čuvaju teške emocije i žele sve sami da reše. Ipak, trebalo bi da budete otvoreni za savete bliskih ljudi, da otkrijete njihov pogled na čitavu situaciju i dobijete informacije koje vam mogu pomoći. Snaga, kreativnost i hrabrost su vaše oružje sa kojim pobeđujete svaku krizu.

Balans broj 2

Poslužite se dobro smišljenom taktikom i diplomatijom u rešavanju problema. Osobe čiji je balans 2 previše su osetljive i moraju dobro da se potrude kako bi doveli svoje misli i osećanja u ravnotežu. Morate da budete hrabri i da prestanete da bežite od problema zbog straha od sukoba.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.