NUMEROLOGIJA OTKRIVA: Evo koji lični bioritamski broj će biti najsrećniji u martu 2017. godine

Izračunajte besplatno svoj bioritamski broj i otkrijte da li baš vas očekuje period sreće i ljubavnih iskušenja u martu 2017. godine!

Godina 2017. na globalu je u znaku broja 1. Ovo je godina s jakom pokretačkom energijom i velikim životnim izazovima, piše Lovesensa.

Tajna privlačnost vašeg horoskopskog znaka: saznajte kojom osobinom osvajate srca...

To, između ostalog, znači da moramo biti u "tip-top" formi, kako privatno tako i profesionalno, a u martu posebna iznenađenja čekaju jedan broj kome i cela 2017. godina donosi promene. Koji broj može očekivati da baš u ovom mesecu načini najkrupnije korake? I šta je potrebno da uradi?

Za početak, izračunajte koji je vaš bioritamski broj!

Uputstvo: Kada se na vaš bioritamski broj koji se izračunava (dan + mesec rodjenja) doda tekuća godina, dobićete svoju ličnu godinu.

Horoskop za 2 meseca neobuzdane ljubavi: šta vašem znaku donosi Venera u Ovnu (od 3. februara do 2. aprila 2017. godine)...

Na primer, za bioritamski broj 1. u 2017. godini, vaša lična godina će biti godina broja 2. (1+2017=1+10=1+1=2)

U godini promena, posebna fleksibilnost traži se od broja 5. Mnoge novosti će vas u startu uplašiti, ali samo oni koji se budu odupirali i odbacivali ih mogu se naći na stazi posutoj trnjem.

3 NAČINA DA PROBUDITE ŠESTO ČULO: Kako da pojačate svoje prirodne ekstrasenzorne moći...

Zato, drage Petice, pojednostavite svoj život i krenite napred.

Sigurno je da su vas događaji od početka godine već ubedili da morate očekivati neočekivano, jer je 2017. za vas godina napretka. A baš će vas mesec mart naterati da se fokusirate na svoj najvažniji cilj i da pronađete izvor energije koji će vam pomoći da ga postignete.

Mart je mesec u kojem ćete konačno razjasniti i nedoumice koje vas već dugo muče, pa ćete osetiti novu snagu i čak sposobnost da i druge ubedite u svoj pravac i način delovanja. To se odnosi i na posao ali i na druge oblasti u kojima je važno imati inicijativu i biti spreman za lidersku poziciju. Mart je za vas mesec akcije, zato stavite svoj "šešir moći" na glavu i dajte sebi dozvolu da se otvorite u potpuno novom pravcu.

HOROSKOP ZA MART 2017: Ovaj znak će imati najviše sreće u ljubavi uprkos retrogradnoj Veneri...

Očekuju vas izuzetno važni, potencijalno vrlo srećni susreti ovog meseca, potrudite se da najbolje prilike iskoristite do maksimuma. Ovo je vreme vašeg razvoja, pa čak i finansijskog uspeha koji itekako može da zavisi od vašeg stava i orijentacije. Nisu isključeni gubici, ali biće manji i sasvim podnošljivi ako odlučite da ih ne prihvatite s očajanjem već s puno optimizma i fleksibilnosti.

Vaši srećni datumi su 1, 3, 8, 14, 25, 28 i 30. mart, a srećna boja - svetloplava!

Izvor: Lovesensa

K. I.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.