NUMEROLOGIJA OBILJA: Izračunajte besplatno svoj lični broj i saznajte koji je idealan posao za vas

Numerologija, drevna veština, može vam pomoći da dostignete blagostanje: evo koji je vaš lični broj i koji je vaš idealan posao!

Osnovne principe numerologije razradio je čuveni filozof i matematičar Pitagora, piše Lepa & Srećna. U skladu sa njegovim izračunavanjima, bilo koji ma kako složen broj, sabiranjem možete da svedete na jednu od cifara od 1 do 9. Svaki od tih brojeva ima svoju simboliku, osobine koje nešto govore. Ukoliko taj princip primenite na datum našeg rođenja, izračunaćete svoj lični broj. U skladu sa simbolikom brojeva iz Pitagorin postavke, možete da napravite kroki, a za one koji su upućeni u numerologiju, i potpun portret konkretne osobe.

Zahvaljujući lakom i jednostavnom računu dolazite do ličnog broja. Pogledaćemo kako se broj odražava na naše finansijsko stanje, to jest da li na neki način možete potencirati pozitivne osobine svog ličnog broja ne biste li se obogatili.

Uzmite datum svog rođenja, na primer 2. jun 1985. godine. Svaku cifru ćete ispisati i sve zajedno sabrati. Ukoliko je rezultat dvocifren broj, onda sabirate i te dve cifre. Konkretno, to izgleda ovako:

2+6+1+9+8+5=31

3+1=4

Dobili ste broj 4 kao lični broj osobe. Numerolozi lični broj zovu još i numerološki kod. Na stranici desno pogledajte šta se odnosi na broj 4 u poslovnom i finansijskom smislu, naročito koji mu poslovni partneri i saradnici odgovaraju, a koji ne.

Lični broj 1. - Jedinice vole jasnu perspektivu!

Plusevi: Vi ste energični, aktivni, sposobni da utičete na tuđe mišljenje, privlačite ljude, imate ideje.

Minusevi: Ponekad ste previše samouvereni. Teško vam je da promenite svoje mišljenje i stavove, čak i kad se pokažu pogrešnima.

Kako da zaradite? Ne rasipajte snagu na sitnice. Vašem uspehu doprineće neka velika kompanija, najbolje ako ima razgranat posao u nekoliko zemalja. Dobro vam ide i prodaja bele tehnike.

Partneri: Najbolje se slažete sa pred­stavnicima brojeva 3 i 6. Sa nosiocima brojeva 2 i 4 nemate mnogo sreće, mada vam oni deluju dobro.

Lični broj 2. - Dvojke imaju svoja pravila

Plusevi: Mnogi vas smatraju za srećnika. U stvari, vaša se tajna sastoji u tome što ste uvek spremni na rizik, pa šta bude.

Minusevi: Problemi nastaju kad na scenu stupi vaša poslovična tvrdoglavost i nesposobnost da uopšte čujete druge, mada se pravite da ih slušate.

Kako da zaradite? Možete da napravite fantastičnu karijeru u nekoj državnoj instituciji, pogotovo na polju nauke. I svi drugi poslovi koji se smatraju za teške odlično vam idu.

Partneri: Idealni kolega mora da bude optimista. Najbolja varijanta su brojevi 2, 3 i 5. Vaš antipod je broj 1, sa njim skoro da i ne možete da radite.

Lični broj 3. -  Trojka je stvorena za kompromise

Plusevi. Veoma vam je razvijena intuicija. Važite za spretnog čoveka koji pravi pametne kompromise.

Minusevi. Vaša rešenost da svima ugodite jednostavno je neodrživa. Ona vas ujedno i sprečava da ikada dobijete neku rukovodeću funkciju.

Kako da zaradite? Najbolje rezultate (i prihode)  postižete u medicini, nauci, obrazovanju, nevladinim ili humanitarnim organizacijama. Leže vam i svi drugi poslovi gde je živ kontakt s ljudima.

Partneri: Trebalo bi da birate u svoju ekipu ljude s brojevima 5 i 8, a da izbegavate one koji imaju isti broj kao i vi. Dva broja 7 – mnogo je komplikovano.

Lični broj 4. - Četvorke su savršene za izvršne poslove

Plusevi. Odlično osećate situaciju i raspoloženje drugih ljudi. Savršeni ste za sve izvršne poslove.

Minusevi. Vrlo emotivno reagujete na sve što se oko vas dešava. Teško vam je i da uopšte radite ako vam je raspoloženje na nuli.

Kako da zaradite? Najbolje ćete zaraditi na malim uštedama.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.