Novi kvadrat Venere i Saturna: vrhunac karmičkih ljubavi i paralelnih svetova

Otkako je 6. juna 2015. godine počela jedna epoha, svaki put kad se dotaknu Venera i Saturn nešto se događa i tako će biti sve do 10. oktobra...

Retrogradna Venera je nešto kao lutka na koncu. Sa lažnim prividom slobode. Ne ume da odlepi svoju kožu od tuđe jer nju boli najviše. A Saturn? Saturn ume da ga boli. Navikao je.

„Jer ako otvorim Dušu, bojim se, izletećeš..."

Retrogradna Venera u Lavu na 28 stepeni ponovno kida svoje dlanove u dodiru sa Saturnom. Znamo tu priču. Predobro poznajemo svaki tren. Postoji nešto što u vremenu ne propada, ne gubi svoj značaj, postoje tone emocija ispod ruševina, koje ne hlape. Ti svakim danom ustaješ, posmatraš se u ogledalu i sva lepota koja se vremenom zove - tvoja je. Nema potrebe da gasiš sve ono zbog čega jesi.

6. juna 2015. godine Venera je ušla u znak Lava. Zatim je 15. jula napravila kvadrat sa Saturnom, isti kao i ovaj sada, samo sa izmenjenim ulogama: Saturn je tada bio u svom retrogradnom hodu, a sada je to Venera. Osveta? Vraćamo li starome za staro? Da li preslikavamo obrasce tuđeg ponašanja na sebe? Imamo li priliku da budemo drugačiji? Uvek. Naravno.

6. juna otpočeo je jedan ciklus, jedna priča, jedna epoha koja kao da doživljava svoje vrhunce. Svaki puta kada se dotaknu, makar polugrubo i hladno, odaju užitak. Nesto se događa. Koliko god to nešto mrsilo naše postojanje i našu kožu, menjamo se. I tako će biti do novog kvadrata Venere i Saturna, kada Venera bude u Devici, a Saturn u Strelcu.

Kako da izračunate lični skriveni broj: pronađite najdublji izvor energije u svojoj ličnosti...

Nije lako kad se susretnu gigant samoće i naš vapaj za voljenjem. Nije lako obuzdati u sebi čitav jedan svet i glumiti da smo dobro. Nije lako zakopati emocije i krenuti dalje. Izgledati kao nedodirljiva tvrđava svaki put kad osetimo strah. Nije lako napustiti ono što nas muči.

Biti zarobljen u dva paralelna sveta. Jedan je naš, a drugi dele kako žele. Bez pitanja. Jer sa kvadratom Saturna i Venere, stvari se događaju. Bez pitanja. Kakve god bile. One nastaju i ostanu i traju i žive tamo duboko pod kožom gde smo im ostavili mesto. One, takve kakve jesu, naša su potreba. Naša glad. Žeđ. Deo našeg umiranja. Zbog njih se vraćamo i odlazimo i trazimo razloge, greške, opravdanja i ljubav. Sve u jednom.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.