Nela Kuprešak otkriva tajnu uspeha: kako se nežna žena i majka bori za samoostvarenje u svetu muškaraca

"Kada se žena oslobodi predrasude da će sve sama uraditi najbolje i podeli svoje poslovne obaveze sa kolegama, a privatne sa ukućanima, imaće vremena i snage za sve."

Kada je Nela Kuprešak odlučila da pokrene sasvim nov i drugačiji posao, niko nije razumeo o čemu govori. „Većina bi na kraju mog izlaganja u čudu prokomentarisala: 'Pa, to ne postoji!'", priča Nela. „Čak je i banalne stvari u poslovanju trebalo smisliti i uskladiti, jer krećemo u stvaranje nečega potpuno novog i stvaramo jedan nov jedinstven sistem. Pri tom, nisu postojali parametri koje bismo uzeli da analiziramo i napravimo prognoze". Međutim, ništa se ne dešava preko noći. Nela je najpre zaustavila svoj jako brz ritam nametnut poslom, sa namerom da izvrši promene koje će joj doneti bolju raspodelu vremena i energiju za sve što želi da postigne u toku jednog dana.

Kako promeniti život treningom uma: Jelena Milanović otkriva snagu pitanja za postizanje mira i napretka...

„Usledila je svesna pauza u poslu kako bih se posvetila dešavanjima koja nemaju reprizu, kao što je polazak u prvi razred starije ćerke, rođenje još jedne devojčice, promena mesta boravka, otkrivanje skrivenih talenata i lični razvoj. Preusmeravanje pažnje na druge stvari koje nisu posao su me osvežile i osvestile. U trenutku kada se, posle nekoliko godina, javila želja da se vratim poslu, htela sam da to bude nešto potpuno novo i drugačije. Htela sam da koristim svoju kreativnost, da mogu sebi sama da organizujem vreme i da stvorim nešto što će trajati.

Sa takvim idejama i već stečenim dobrim poslovnim i životnim iskustvom, krenula sam u sasvim novo poglavlje svog života, čvrsto verujući u uspeh". Tako je nastao Bring paket, poklon sasvim drugačiji od svega na tržištu. U jednoj kutiji ćete naći mnogo interesantnih ponuda, poput druženja sa umetnicima, spa i beauty tretmana, profesionalne fotografije, ronjenja, joge,  ekskluzivnih restorana i plesa, koje možete pokloniti dragim osobama.

10 motivacionih citata Džima Kerija: staza ka ostvarenju snova...

Koliko ste prepreka imali na putu ostvarenja?

Na samom startu je sve bilo prepreka, jer niko nije razumeo o čemu govorim. Trebalo je savladati najveću prepreku i ugovoriti sadržaj prvog BrinG poklon paketa i to bez opipljivog proizvoda sa ljudima koji su postigli zapažene rezultate i izgradili se u svojoj sferi poslovanja. Nakon toga, sve ostalo je išlo mnogo lakše. Zahvalna sam za sve prepreke do sada jer sam, savlađujući ih, shvatila da je to odlična vežba za traženje rešenja u svakoj situaciji.

Da li je vera koju ste imali u projekat bila presudna za njegovo ostvarenje?

Kroz ovaj projekat sam postala po prvi put svesna i fascinirana činjenicom koliko je zaista moćno verovati. Pratila sam pažljivo način na koji se sve dešava, prilike koje se otvaraju, ljude koji dolaze u pravom trenutku u vaš život i još mnogo toga, što me je ostavljalo bez daha i ujedno me činilo sve radosnijom. U početku sam samo ja verovala u svoj projekat, a moja porodica u mene, što mi je dalo „vetar u leđa".

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.