Nedokučiva zvezda horoskopa: žena Vodolija igra život po svojim pravilima

Žena rođena u znaku Vodolije sa sobom nosi veliku moć i privlačnost, a život oblikuje po svojim pravilima.

Deo njene privlačnosti leži u njenoj nedokučivosti.

Teško ćete je razumeti i shvatiti, ali to je zato jer je ona uvek samo svoja. Za nju stereotipi ne važe i nemoguće je "strpati u kalup" jer zazire od društvenih pravila i normi. Uvek radi po svom i ne voli kad joj drugi govore šta da čini.

S druge strane, humanitarac je velikog srca i uvek spremna da pomogne, bilo da je reč o financijskoj, emotivnoj ili bilo kojoj drugoj vrsti pomoći. Voli napredak, ali ne voli promjene.

Jako je vezana za svoju prošlost i uspomene koje čuva poput najvećeg blaga. Ne samo da ostaje odana svom partneru nego i određenom brandu, trgovini, restoranu, timu, muzičaru, i tako dalje, u dobru i u zlu.

Godišnji horoskop novih perspektiva u 2016. godini: kakve promene donosi vaš zodijački podznak, a kakve vaš znak

Život je za ženu Vodoliju igra u kojoj svako igra prema sopstvenim pravilima. Kad je o ljubavi reč, pobrinuće se da ta igra bude i posebno zabavna i nikad dosadna. Ni njen lagodan pogled na život i ljubav ne znači da se lako zaljubljuje.

Baš suprotno, potrebno joj je vremena da bi se s nekime povezala emotivno i da bi verovala drugoj osobi.

Kad je u vezi, više od svega ceni svoju nezavisnost, slobodu i "prostor za disanje", a to daje i svome partneru. Vodolija će uvek zadržati deo sebe kojeg neće otkrivati ni najbližim osobama.

Originalna i nepredvidljiva, partneru će pružiti užitke za koje pre nije znao ni da postoje. U spavaćoj sobi za nju ne postoje kočnice, obožava eksperimentiranja i voljna je da proba sve, pa i seks u javnosti. Idealni partneri za nju su Vaga, Blizanci, Strelac i Ovan.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.