Nedeljni ljubavni horoskop: Vodoliju očekuje poletna ljubavna energija, a Škorpija ima nove simpatije

Nedeljni ljubavni horoskop - saznajte kome su naklonjene zvezde ljubavi!

Nedeljni ljubavni horoskop od 14. do 21. aprila 2020. godine!

OVAN

Samostalni ste i svesni svojih kvaliteta, ali još uvek se u vašem životu ne pojavljuje ljubav koja je vredna vaše pažnje. možda biste trebali da ne uspostavljate previsoke kriterijume i da obratite pažnju na osobu iz vašeg okruženja.

BIK

Uskoro počinje vladavina Bika i bliži se vaš rođendan. Sada je najpovoljniji period za ljubav i za usamljena i slobodna srca. Oni koji su u vezi ponovo će osetiti jaku povezanost sa partnerom.

Horoskop - za 5 dana Sunce ulazi u znak Bika: očekuju nas otežane promene i mračna retrogradna faza (do 20. maja)Horoskop - za 5 dana Sunce ulazi u znak Bika: očekuju nas otežane promene i mračna retrogradna faza (do 20. maja)Horoskop za vladainu Bika - evo šta nam donosi Sunce u Biku u kombinaciji sa 5 retrofradnih planeta!

BLIZANCI

Tolerancija je ključna za rešenje problema u vašoj vezi. Umesto da kontrirate partneru u svakoj njegovoj ideju, pružite mu priliku i pokažite da mu verujete. Venera u znaku Blizancima slobodnim pripadnicima znaka donosi romantična poziv.

RAK

Usamljenost vam trenutno ne prija i potrebna vam je podrška u izazovnim vremenima. Razgovarajte sa prijateljima o emotivnim problemima. Rakovi u vezi nailaze na nesuglasice sa partnerom.

LAV

Preuveličan ego je vaš glavni neprijatelj. Sada je trenutak kada je potrebno da spustite loptu i pokažete partneru da ste spremni da se borite za vašu ljubav. Usmaljeni Lavovi žele da se vrate starim ljubavima.

DEVICA

Partner od vas očekuje malo više optimizma i pozitivan stav. vaša tmurna strana sada može biti razlog za brojne konflikte. Probudite u sebi leptiriće mašte i radosti. Slobodne Device maštaju i planiraju nove ljubavne poduhvate.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.