Nedeljni ljubavni horoskop: Vodolije će maštati o staroj ljubavi, a Devicu očekuje napet period

Nedeljni horskop za ljubav - astro prognoza do 14. aprila 2019. godine!

Nedeljni ljubavni horoskop za slobodna i zauzeta srca!

OVAN

Ovnovi će ove nedelje biti u periodu kad će sa partnerom teže pronalaziti zajednički jezik, a oni sami mogu deloavati neodlučno. Oni koji imaju pred sobom važnu odluku mogu se više puta preodmišliati, a susreti sa osobama iz prošlosti i obnavljanje starih kontakata biće češći.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2019. GODINEVELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2019. GODINEMesečni horoskop za maj 2019. godine - saznajte šta nas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja!

BIK

Bikovi će ove nedelje biti aktivniji u emotivnoj vezi i pokušavati da iz partnera izvuku neku reč. Neki stari emotivni problemi mogli bi ponovo da isplivaju na površinu i da zakomplikuju odnose. Neki Bikovi mogu imati tajni susret sa osobom koju znaju preko posla.

BLIZANCI

Bliznaci ove nedelje mogu osećati probleme u komunikaciji sa osobom do koje im je stalo, neki će delovati nervozno ili neće biti najbolje shvaćeni. Najbolje će proći oni kojim se u život može vratiti neka osoba od pre. Zauzeti će sa partnerom imati napetiji odnos.

RAK

Rakovi će ove nedelje prolaziti napete kroz emotivne situacije, a neki mogu i da se razočaraju. Ipak prisustvo Venere ući u njihovom znaku, popraviće odnos sa partnerom. Slobodni pripadnici znaka će se više družiti i izlaziti, pa bi neki mogli da upoznaju pravu osobu za sebe.

LAV

Lavovi bi ove nedelje mogli češće vsretati neke stare prijatelje, ali je moguć i susret sa osobom koja im je nekada značila baš u prijateljskom društvu. Neki mogu razmišljati i o obnavljanju stare veze. Neki prIpdanici znak mogu biti skloni avanturama i tajnim vezama.

DEVICA

Device ove nedelje mogu osećati veću napetost u odnosima sa partnerom i teško da će biti spremni na neki kompromis. Neki će pogrešno tumačiti partnerove želje, tako da će u vezi biti napetosti, ali i razmirica. Slobodni pripadnici znaka će teže sklapati nove kontakte.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.