Nedeljni ljubavni horoskop: Venera donosi ljubav iz prošlosti, a Mars budi erotsku energiju

Nedeljni ljubavni horoskop - retrogradna Venera donosi duh ljubavi iz prošlosti!

Nedeljni ljubavni horoskop od 12. do 18. maja 2020. godine!

U ponedeljak i utorak vaša ljubav se vraća unazad - prošlost će nadvladati sadašnjost, piše Lovesensa.

Bude se stare uspomene, otvaraju se prošle rane, ljubav dobija obrise starih fotografija... Neke emocije su ostale zakopane, ali sada izlaze na površinu. Mislili ste da je ta etapa iza vas, ali jedna stara ljubav nije u potpunosti rešena, prežaljena i zaboravljena.

Nedeljni horoskop do 17. maja 2020. godine: sedmica tihe ljubavi i rizičnih finansijaNedeljni horoskop do 17. maja 2020. godine: sedmica tihe ljubavi i rizičnih finansijaNedeljni horoskop - Bika privlači zabranjena ljubav, a Devica sada kreira budućnost!

Osoba iz prošlosti iznenada će se, bar na kratko, vratiti u vaš život i probudiće davne emocije. U ovoj situaciji razum donosi rešenje i snagu. Pojačane emocije, nostalgija i čežnje mogu vas vratiti na stari put ljubavi. Put na kojem umesto ruža, raste otrovno trnje. Moguće je da će ljubav iz prošlosti tražiti nove prilike - dobro razmislite da li je takav odnos zaista vredan vašeg truda.

U sredu, Venera, planeta ljubavi, lepote i novca kreće retrogradnim hodom koji će trajati sve do 25. juna. Ovo je period pojačane intuicije, trenutak kada možete romantične događaje predvideti unapred.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.