Nedeljni ljubavni horoskop: Vagu očekuje napet period, a Bika nova ljubavna bajka

Nedeljni horoskop za ljubav od 11. do 18. juna 2019. godine!

Vaša ljubavna astrološka prognoza za ovu nedelju. Šta vam ove nedelje zvezde kažu o ljubavi, šta vam savetuju i šta vam nagoveštavaju?

OVAN

Ovnovi ove nedelje u partnerskim i porodičnim odnosima imjau vrlo napetu situaciju, a burne reakcije mogle bi da zakomplikuju odnos sa partnerom. Slobodni su u mnogo boljoj poziciji, moguće je novo poznanstvo i zaljubljivanje, a neki mogu započeti novu vezu.

BIK

Bikovi ove nedelje neće biti u ljubavnim neprilikama, mada će neke u svežim vezama povremeno mučiti da li je voljena osoba u potpunosti iskrena. Ipak većina će se dobro provesti, a slobodni mogu imati ljubavnog uspeha. Zauzeti se posvećeni svojoj vezi.

Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 17. juna 2019. godineNedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 17. juna 2019. godineTarot tumačenje za nedelju od 10. do 17. juna - kada snovi iznenadna postanu stvarnost...

BLIZANCI

Blizanci će ove nedelje obnavljati partnerske odnose koji su u prethodnom periodu bili narušeni i uspostavljaće ponovo međusobno poverenje. Krajem nedelje mnogi će biti skloni emotivnijoj komunikaciji i mogu imati potrebu da se više vežu za osobu koju vole.

RAK

Razvoj situacije na radnom mestu ove nedelje će za mnoge Rakove značiti veliku napetost u u ljubavnim odnosima, koja kod mnogih može kulminirati neprijatnim svađama. Slobodni će biti mnogo bolje sreće, jer mogu upoznati neku novu i zanimljivu osobu.

LAV

Lavovi će ove nedelje imati potrebu da nameću svoj stav u komunikaciji sa drugim ljudima što će prilično zasmetati i voljenoj osobi, tako da su moguće manje razmirice u vezi. Slobodni bi mogli upoznati neku novu i lepu osobu, ili započeti novu vezu.

DEVICA

Device će ove nedelje biti oslobođene napetih situacija i negativnih uticaja okoline, tako da treba ovu nedelju da iskoriste i provedu je što više sa voljenom osobom. Neki i pripadnici znaka mogu imati lepa poznastva, ali je moguće i da osoba koja im se dopadne ne bude potpuno iskrena.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.