Nedeljni ljubavni horoskop: tajna ljubav u srcu Ovna, a Devica rešava romantične probleme

Nedeljni ljubavni horoskop od 19. do 26. maja 2020. godine!

OVAN

Ovnovi ove nedelje mogu imati problema u komunikaciji sa partnerom, neki će pogrešno tumačiti partnerove reči, a neki će imati potrebu da srede svoje emocije i misli. Neki pripadnici znaka mogu se upustiti u tajnu vezu.

BIK

Bikovi ove nedelje mogu osećati kako njihov emotivni planovi nailaze na odlaganja, ili se neka ljubavna situacija može zakomplikovati. Neki bi mogli ponovo razmišljati o osobi koja im je pre značila, ili obnoviti staru vezu.

RAK, LAV, DEVICA - HOROSKOP ZA LETO 2020. GODINERAK, LAV, DEVICA - HOROSKOP ZA LETO 2020. GODINELetnji horoskop - evo šta tokom leta očekuje Raka, Lava i Devicu!

BLIZANCI

Zauzeti Blizanci će ove nedelje biti okupirani porodičnim dešavanjima, ili će preispitivati svoje emocije. Slobodni pripadnici znaka mogu imati teškoće da uspostave nove kontakte, a oni u svežim vezama mogu osetiti nervozu.

RAK

Rakovi ove nedelje mogu osećati da je partner u svom svetu, dok su u komunikaciji mogući su manji nepsporazumi. Neke može ponovo zaokupiti neka stara ljubavna priča, a novi ljubavni planovi nailaze na odlaganje.

LAV

Lavovi ove nedelje mogu ponovo rešavati neke stare porodične probleme, za šta će imati više razumevanja od strane partnera. Slobodni pripadnici znaka lakše će sklapati nove kontakte i biti spremniji na kompromis.

DEVICA

Device ove nedelje ove nedelje imaju pozitivniju komunikaciju sa partnerom, tako da se mnogi stari problemi sa partnerom mogu rešiti. Slobodne Vage će osećati više unutrašnje sigurnosti i lakše će sklapati nove kontakte.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.