Nedeljni ljubavni horoskop: sudar ljubomore, strasti i velikih očekivanja (do 9. jula 2019. godine)

Nedeljni horoskop za ljubav - Biku probleme stvara ljubomora, a Škorpije očekuje uzbudljiv romantični susret!

Nedeljni ljubavni horoskop od 2. do 9. jula 2019. godine!

OVAN

Ovnovi u emotivnoj vezi mogu naići na neka ograničenja koje im budu nametale okolnosti, ali će strasti biti naglašene, kao i ljubomora i posesivnost. Slobodni pripadnici znaka mogu imati pogrešan pristup osobi koja im se dopada i tako smanjiti svoje šanse.

Kratak ljubavni horoskop do 15. jula 2019. godine: Ribe imaju plan zavođenja, a Lav rešava ljubavne brigeKratak ljubavni horoskop do 15. jula 2019. godine: Ribe imaju plan zavođenja, a Lav rešava ljubavne brigeLjubavni horoskop - zvezde ljubavi donose lepe nagrade za mnoge znakove Zodijaka

BIK

Bikovi ove nedelje sa partnerom mogu imati više trzavica, ali će i u emotivnom odosu strasti biti veoma naglašene. Ljubomora i posesivnost biće glavni izvor problema. Slobodni pripadnici znaka mogli bi naići na neke prepreke u svojim emotivnim planovima.

BLIZANCI

Bliznaci ove nedelje mogu biti otvoreniji za nova poznanstva, više druženja i novih kontakata moglo bi im u život doneti i osobu koj će ih emotivno privući. Zauzeti pripdanici znaka sa partnerom će imati pozitivan odnos sa više pažnje i razumevanja.

RAK

Rakovi ove nedelje mogu imati neko uzbudljivo poznanstvo, neka osoba mogla bi ih veoma privući, pa će se neki ozbiljno zaljubiti. Strasti mogu biti jako naglašene, pa u emotivnim vezama može doći i do trzavica uzrokovanih ljubomorom.

LAV

Lavovi će ove nedelje težiti skladnim odnsima u vezi, ali nije isključeno da će ipak biti nekih trzavica, što može biti i zbog nerazumevanja sa partnerom. Moguće je uzbudljiv ljubavni susret, oni koji ne mogu da odole, mogli bi da završe u tajnoj vezi.

DEVICA

Device će ove nedelje osećati više razumevanja od strane partnera, ali oni sami mogu priželjkivati više uzbuđenja u svojoj vezi. Slobodni pripadnici znaka više novih poznanstava imaće ako budu putovanju. Neki susret može na njih ostaviti jak utisak.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.