Nedeljni ljubavni horoskop: srce ovoga puta neće pogrešiti (do 2. jula 2019.)

Nedeljni horoskop za ljubav - Raka očekuje burna ljubav, a Škorpiju više strasti!

Nedeljni ljubavni horoskop od 25. juna do 2. jula 2019. godine!

OVAN

Ovnovi će se ove nedelje truditi da održe skladne odnose u vezi iako su prolazne trzavice i nesuglasice moguće. Slobodni pripadnici znaka imaće mnogo više uspeha u novim kontaktima, naročito u drugoj polovini nedelje. Šanse za nove veze će se povećati.

BIK

Bikovi ove nedelje imaju stabilnu situaciju na emotivnom planu, a odnos sa partnerom biće veoma racionalan i sa dosta međusobnog razumevanja. Slobodni pripadnici znaka mogu imati uzbudljive ljubavne susrete i lepo se provesti, naročtio ako budu na putovanju.

Horoskop za buđenje iz ružičastih snova: evo kakve promene donosi moćna energija retrogradnog Neptuna (do 27. novembra 2019.)Horoskop za buđenje iz ružičastih snova: evo kakve promene donosi moćna energija retrogradnog Neptuna (do 27. novembra 2019.)Horoskop za vreme retrogradnog Neptuna! Napokon imamo snage da direktno sagledamo istinu...

BLIZANCI

Blizanci će u drugoj polovini nedelje ući u period sa više novih kontakata, tako da će se i njihova emoivna situacija pokrenuti na bolje. Biće više značajnih kontakata i uzbudljivih susreta, a na pomolu su i nove veze. Zauzeti sa partnerom ostvaruju sadržajniji odnos.

RAK

Rakove ove nedelje i dalje prati napetost u emotivnim odnosima koju mogu i sami pojačavati, ali će situacija u vezi zahvljiujući partnerovom strpljenju biti stabilna. Slobodni pripadnici znaka želeće više emotivnog uzbuđenja, pa su moguće vrlo burne ljubavne veze.

LAV

Lavovi ove nedelje mogu očekivati još više novih kontakata i zabave u svom emotivnom životu, godiće im da budu u centru pažnje i tako izazovu interesovanje osoba koje im se dopadaju. Zauzeti pripadnici znaka sa partnerom mogu ostvariti kvalitetniji odnos.

DEVICA

Device ove nedelje pokušavaju da ostvare poztivne kontakte sa ljudima oko sebe, i svojim pristupom mogu privlačiti pažnju okoline. Neke bi mogle da se zaljube ili započnu novu emotivnu vezu. Odnos sa partnerom biće ispunjen nežnijim emocijama i razumevanjem.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.