Nedeljni ljubavni horoskop: Škorpija ponovo pravi greške, a Jarac osvaja flertom i harizmom (do 14. aprila)

Nedeljni ljubacvni horoskop - evo ko će zavoditi, a ko će se zbližiti sa partnerom!

Nedeljni ljubavni horoskop od 7. do 14. aprila 2020. godine!

OVAN

Ovnove očekuje napet odnos sa partnerom. Razni komentari osude okruženja poremetiće vašu ljubavnu vezu. Vreme je da otkrijete neke tajne i pokažete da ste zaista iskreno zaljubljeni. Partner se oseća kao da krijete nešto važno od njega.

BIK

Usamljenost polako počinje da vas opterećuje. Iako ste cenili slobodu, sada biste voleli da imate nekoga pored sebe. Razmislite o svojim očekivanjima. Prestanite da tražite manu u drugima, već rešite nezadovoljstvo koje skrivate u svojoj duši. Promene imaju isceljujuću moć.

Horoskop - Ružičasti Supermesec donosi predivnu energiju za ova 3 znaka: ljubav i kosmos su na njihovoj straniHoroskop - Ružičasti Supermesec donosi predivnu energiju za ova 3 znaka: ljubav i kosmos su na njihovoj straniEvo kojim znakovima će Ružičasti Supermesec doneti nešto prelepo, romantično i nadahnjujuće!

BLIZANCI

Razlike sa partnerom sada dolaze do izražaja i to je uglavnom najveći uzrok sukoba. Normalno je da ste različiti i da to ponekad sa sobom nosi određene mane, ali i prednosti. Ako kod partnera primećujete negativna emotivna stanja, pokušajte da mu pomognete, nasmejete ga ili utešite.

RAK

Imali ste puno prilika za ljubav, ali zbog lične nesigurnosti izgubili ste mnogo šansi. To nije razlog da klonete duhom i zauvek odustanete. Prestanete površno da ocenjujete potencijalnog partnera ili simpatiju. Nije sve u fizičkom izgledu. Potrebna vam je osoba koja će razumeti vaše različitosti i pojačanu emotivnu stranu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.