Nedeljni ljubavni horoskop: sedmica romantične čarolije i probuđenih čula (do 13. jula 2020.)

Nedeljni ljubavni horoskop - nove poznanstve i šanse za velike ljubavi!

Nedeljni horoskop za ljubav!

OVAN

Ovnovi će ove nedelje osećati manju napetost u partnerskim odnosima i trudiće se da probleme rešavaju razgovorom. Odnos sa partnerom biće opušteniji. Slobodni pripadnici znaka lakše će uspostavljati nove kontakte i imaće šansi da se dobro zabave

BIK

Bikovi ove nedelje mogu doneti bitne odluke ukoliko su bili u nekoj ljubavnoj dilemi, ili će svakako opuštenije razmišljati o emotivnim odnosima u kojima se nalaze. Slobodni će biti komunikativniji, a nova poznanstva moguća su na poslu ili na putovanju.

Horoskop - retrogradni Kiron u Ovnu od 10. jula isceljuje karmičke rane: evo koje 2 stvari koje treba da uraditeHoroskop - retrogradni Kiron u Ovnu od 10. jula isceljuje karmičke rane: evo koje 2 stvari koje treba da uraditeHoroskop - retrogradni Kiron u Ovnu od 10. jula isceljuje karmičke rane: evo koje 2 stvari koje treba da uradite!

BLIZANCI

Blizanci ove nedelje ponovo postaju oni stari i izlaze iz faze u koj su bili više okrenuti sebi, što će posebno obradovati osobu sa kojom su u vezi. Slobodni će biti raspoloženiji za nova poznanstva i druženje, a nekim će imait šansu za novu ljubavnu vezu.

RAK

Rakovi će ove nedelje biti manje napeti, a odnos sa partnerom će se polako stabilizirati, tako da će šanse za nesuglasice biti umanjene. Emotivni odnosi sve će više dobijati značaj, neke veze će se učvrstiti, a slobodni mogu upoznati neku novu i interesantnu osobu.

LAV

Lavovima će komunikacija sa partnerom ove nedelje biti opuštenija, kao da će druga strana imati više razumevanja za njih. Slobodni će se najbolje provesti u društvu prijatelja gde mogu da zaborave na ljubavne probleme, ali i da imaju interesantna poznanstva.

DEVICA

Device ove nedelje polako izlaze iz svog začaranog kruga i ponovo pokazuju znake interesovanja za drage osobe i emotivne odnose. Komunikcija u vezi će se poparaviti, dok će slobodni pripadnici znaka imati šanse za neke nove i zanimljive kontakte.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.