Nedeljni ljubavni horoskop: sedmica probuđenih strasti i pogrešnih izbora

Nedeljni horoskop za ljubav - Lav ostvaruje stabiln ljubav, a Ribe očekuje nova ljubavna avantura!

OVAN

Ovnovi će ove nedelje osećati manju napetost u emotivnim odnosima i imaće šanse da reše nesporazume i probleme koji su ih opterećivali. Slobodni pripadnici znaka mogli bi imati više novih susreta preko posla, a krajem nedelje za mnoge će početi povoljniji ljubavni period.

BIK

Bikovi će ovu nedelju osećati veću stabilnost u svojoj vezi, emotivna napetost će se smanjiti, a pozitvnija komunikacija će uneti više optimizma u emotivnu vezu. Slobodni pripadnici znaka imaće više prilika da uspostave nove i zanimljive ljude, a neka osoba može ih posebno zainteresovati.

Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 20. maja 2019. godineNedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 20. maja 2019. godineTarot tumačenje za nedelju od 13. do 20. maja - ove stvari i ljude treba što pre izbaciti iz života...

BLIZANCI

Bliznaci ove nedelje mogu imati veću potrebu da sabilizuju narušene emotivne odnose i trudiće se da postignu više razumevanja u odnosu sa partnerom. Slobodni pripadnici znaka želeće trajnije odnose, a krajem nedlelje za mnoge počinje period sa više novih kontakata i druženja.

RAK

Rakovi će ove nedelje osećati manju napetost u emotivnim odnosima želeće da se pozabave rešavanjem problema i postizanjem veće stabilnosti u vezi. Dobra komunikacija sa partnerom može pomoći da se reše nesporazumi. Slobodni će imati više novih kontakata preko prijatelja.

LAV

Lavovi će se ove nedelje veoma truditi da se nađu u centru pažnje, naročito ako žele da privuku osobu koja im se dopada. Mogući su susreti i poznanstva koji će imati trajniji značaj. Zauzeti pripadnici znaka će se truditi da ostvare više stabilnosti u odnosu sa partnerom.

DEVICA

Device ove nedelje mogu osećati više optimizma i stabilnosti u emotivnoj vezi, a odnos sa partnerom će biti pozitivniji. Slobodni pripadnici znaka mogu imati neko lepo i značajno poznanstvo ako se nađu na nekom putovanju, ili preko prijatelja. Neki mogu započeti novu ljubavnu vezu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.