Nedeljni ljubavni horoskop: sedmica posebnih događaja na romantičnom planu (do 17. decembra 2019.)

Nedeljni horoskop za ljubav - Rak razmišlja o zajedničkom životu, a Ribe očekuje loša komunikacija sa partnerom!

Nedeljni ljubavni horoskop od 10. do 17. decembra 2019. godine!

OVAN

Ove nedelje Ovnove koji su u vezi očekiuje stabilna situacija na emotivnm planu, pod uslovom da partneru ne nameću previše svoje mišljenje i zahteve. Slobodni pripadnici znaka potrudiće se da udovolje svojim željama i potrebama, ali mogu biti teški za postizanje kompromisa.

Horoskop - januar će biti neverovatno moćan period: saznajte šta vam donosi Saturn-Pluton konjukcija (12. januar 2020.)Horoskop - januar će biti neverovatno moćan period: saznajte šta vam donosi Saturn-Pluton konjukcija (12. januar 2020.)Horoskop - evo šta nam donosi konjunkcija Saturn-Pluton! Očekuje nas turbulentan januar 2020. godine...

BIK

Bikovi koji su u vezi, ove nedelje imaće na emotivnom planu zadovoljavajuću situaciju. Partner će biti inicijator, ali će to oni spremo prihvatiti. Slobodni pripadnici znaka najviše ljubavnih šansi imaće ako odu na neki put, ili ako upoznaju osobu koja ima veze sa inostranstvom.

BLIZANCI

Bliznaci ove nedelje mogu biti skloni da previše analiziraju emotivne odnose, neki će biti povučeniji i manje posvećeni voljenoj osobi. Slobodni će izaći iz povoljnog ljubavnog perioda, broj novih poznanstava će biti manji, kao i njihovo zadovoljstvo ostvarenim planovima.

RAK

Rakovi koji su u dužim vezama ove nedelje mogu ozbiljnije početi da razmišljaju o zajedničkom životu sa partnerorm ili braku. Slobodni pripadnici znaka imaće više kontakta i novh poznanstava, a većna će biti okrenuta druženju, pa bi se i broj novih veza mogao povećati.

LAV

Lavovi će ove nedelje izaći iz nešto povoljnijeg perioda na ljubavnim planu, neki bi mogli biti u nedomici, skloni razmšljanju i analizi svoje emotivne situcije, a ni novih poznanstava neće u narednom periodu biti mnogo. Zauzete pripadnike znaka očekuju stabilni odnosi u vezi.

DEVICA

Device ove nedelje mogu biti previše analitične, i nepotrebno se opterećivati razmišljanjima o problemima u vezi. Za razliku od njih, slobodni pripadnici znaka naći će se u povoljnijem periodu za nova poznanstva i kontakte, pa bi neka osoba mogla da im privuče pažnju.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.