Nedeljni ljubavni horoskop: sedmica čiste ljubavi, romantične sudbine i probuđene strasti

Nedeljni horoskop za ljubav - Rakovi smišljaju tajne ljubavne planove, a Lavovi su nestvarno privlačni i zavodljivi!

Nedeljni ljubavni horoskop od 7. do 14. maja 2019. godine!

OVAN

Ovnovi ove nedelje opuštenije komuniciraju sa partnerom, nesporazumi iz prethodnog perioda se mogu rešiti, ali za to treba iskoristiti period do kraja nedelje. Partner će pokazivati više pozitivnih emocija, dok slobodni pripadnici znaka imaju sve veće šanse za neki značajn susret.

BIK

Bikovi polako stabilizuju emotivne odnose i otvorenije komuniciraju sa dragim osobama, tako da se ove nedelje neki nesporazumi iz prethodnog perioda mogu lakše rešiti. Slobodni pripadnici znaka su optimističniji u pogledu emoivnih događaja, mnogi će imati šanse za više novih poznanstava.

Horoskop - ova 3 znaka očekuje priliv novca: evo koga u maju 2019. godine prati čudesna energija obiljaHoroskop - ova 3 znaka očekuje priliv novca: evo koga u maju 2019. godine prati čudesna energija obiljaEvo koja 3 znaka očekuje veliko obilje u maju 2019. godine...

BLIZANCI

Blizanci ove nedelje mnogo opuštenije razmišljaju i lakše prevazilaze poteškoće u emotivnim odnosima. Šanse za neko novo poznanstvo i dalje postoje, ali treba aktivnije iskoristiti ovu nedelju. Odnos sa partnerom biće pozitivniji, obe strane će pokazivati više međusobnog razumevanja.

RAK

Rakovi bi ove nedelje mogli smišljati neke tajne planove, naročito ako ih interesuje osoba sa kojom je moguća samo neka tajna veza. Novi kontakti su mogući uglavnom na nekoma putovanju, dok zauzeti pripadnici znaka mogu očetkivati stabilizaciju odnosa sa partnerom.

LAV

Lavovi će ove nedelje sve više biti svesniji svoje privlačnosti u društvu, pa im u ovom periodu neće biti teško da uspostave nove kontakte, sretnu osobu koja će ih privući ili zaspočnu novu vezu. Odnos sa partnerom postaće mnogo opušteniji, a razgovorom je moguće rešiti nesporazume.

DEVICA

Device će ove nedelje postati mnogo trezvenije u razmišljanju i komunikaciji, a neki problemi koji su ih mogli mučiti ranije mogli bi da se reše iskrenim razgovorom. U ovom perioda mogući su neki značajni susreti, a Device će se više truditi da oni prerastu u ozbiljnije kontakte.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.